MODNI ULOVI

Izdvojili smo 30 haljina za sve one koji imaju neodgodive proslave u malom krugu ljudi

09.11.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Iako se na prvi pogled čini kako do novogodišnje noći i božićnih zabava još ima dosta vremena, mnogi zasigurno već počinju pripremati partije, a glavno pitanje koje muči brojne modne osvještene dame je - što odjenuti? Kako bismo im olakšali potragu, zavirili smo u ponudu popularnih trgovina gdje će svatko pronaći nešto po svom guštu

Ako volite Božić, a vjerujemo da ga malo tko među vama koji ovo čitate ne voli, onda se sigurno veselite trenutku u kojem ćete s obitelji uživati u božićnoj trpezi i čašici razgovora ili možda odlasku na piće s prijateljima, a sve to bit će popraćeno fotografiranjem kako biste stvorili uspomene kojih ćete se uvijek rado sjećati.

Istina je da će se ovogodišnji blagdani zbog aktualne pandemije razlikovati od svih dosadašnjih, no to ne znači da u malom krugu ljudi i sigurnom okruženju ne možete proslaviti ulazak u novu godinu ili nazdraviti poslovnih uspjesima s nekolicinom kolega.

Mnoge će se zaljubljenice u modu odlučiti za klasik s kojim nikad ne možete pogriješiti - malu crnu haljinu, no odlična opcija za svečane prigode su i haljine od tkanina koje ostavljaju dojam luksuza poput baršuna, čipke, satena ili svile.

Nemojte se bojati uzoraka koji itekako mogu izgledati elegantno i svečano. Dobar primjer toga su vječne točkice, a ukoliko se ipak odlučite za neutralnu, jednobojnu haljinu, stajling uvijek možete začiniti statement modnim dodacima koji će 'popraviti' stvar.