MODNI ULOVI

Zašto se odreći haljina samo zato što stiže zima? Izdvojili smo tople i chic haljine u kojima ćete lakše podnijeti hladnoću

04.11.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Zima spremno čeka iza ugla, a trgovine su prepune modnih noviteta koje jedva čekamo detaljno pregledati i probrati najbolje komade u kojima ćemo zablistati u narednim mjesecima. Već na prvi pogled pažnju mame trendi modeli haljina koje je nemoguće ignorirati, stoga smo ovaj put za vas izdvojili 25 neodoljivih modela

Iako će u našim srcima uvijek biti mjesta za dobar par traperica ili mekane pletene veste, sigurno ćete se složiti s nama da ništa ne može zamijeniti haljinu. Odabir idealne haljine u hladnim mjesecima možda nekima predstavlja veći izazov nego u proljeće i ljeto, no jednom kada pronađete haljinu koja će vas grijati cijelu zimu i u kojoj ćete pritom izgledati kao da je krojena po vama, budite sigurni da će se svaka utrošena minuta vašeg vremena isplatiti.

Pregršt je razloga za to što su haljine omiljeni odabir žena diljem svijeta. Osim što pružaju ženstven izgled, vrlo su praktične i ne iziskuju previše mozganja o sklapanju stajlinga. Dovoljno je navući haljinu preko glave, uskočiti u omiljene cipele i spremni ste za polazak!

Investiranje u trendi haljinu svakako je mudar potez, obzirom da haljinu možete vrlo lako iskombinirati s raznoraznom obućom i modnim dodacima i time od istog komada odjeće kreirati potpuno novi stajling. U hladnim danima haljinu možete odjenuti i preko hlača ili traperica, a ako u ormaru imate omiljenu ljetnu haljinu na bretele koju biste rado isfurali i po cičoj zimi (bez da zaradite upalu pluća), možete to učiniti tako što ćete je odjenuti preko jednobojne crne ili bijele dolčevite.