ISPLATIVA INVESTICIJA

Modeli koje želite ugrabiti: Šest trendi haljina koje viđamo na svakom kutku Instagrama

30.10.2020 u 08:55

Bionic
Reading

Zavirite li na Instagram profile vodećih modnih blogerica i fashionistica, primijetit ćete da veliki broj njih u svom ormaru imaju barem jednu od ovih šest haljina koje će po svemu sudeći obilježiti sezonu

Instagram je vjerojatno najbolji pokazatelj aktualnih trendova. Sve što modni stručnjaci proglase hit komadom sezone trendseterice brže-bolje okače na Instagram. Instagram je stoga svojevrsni modni katalog u kojem svatko koga moda zanima u nekoliko minuta može saznati što se nosi i u što se ove sezone isplati investirati novac.

Onaj tko tvrdi da je potrebno puno novca za dobar izgled nije u pravu. I za sasvim pristojnu svotu novca može se složiti odličan stajling, a ključ uspjeha nije u tome da nekontrolirano kupujete gomilu odjeće i modnih dodataka samo zato što su u trendu, već da svoju garderobu začinite s nekoliko 'it' komada koji će učinit razliku.

Investiranje u trendi haljinu svakako je mudar potez, obzirom da haljinu možete vrlo lako iskombinirati s raznoraznom obućom i modnim dodacima i time od istog komada odjeće kreirati potpuno novi stajling. Modne blogerice i istinske zaljubljenice u modu ovaj trik vrlo dobro znaju. One su svoje Instagram profile preplavile trendi haljinama, a mi smo istražili koje se od njih neprestano ponavljaju.

H&M haljina od merino vune

Cult Gaia 'Mariel' haljina spuštenih ramena

Faithfull the Brand 'Gianna' midi haljina cvjetnog uzorka

Song of Style 'Polly' midi haljina na kopčanje

With Jéan 'Andy' košulja-haljina

AlexaChung haljina na točkice