PONUDA IZ TRGOVINA

Ove ćemo čizme u narednim tjednima viđati posvuda, a savršeno pristaju uz suknje i haljine

15.10.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Nikada nije prerano započeti s pregledom aktualne ponude obuće namijenjene hladnijim mjesecima u godini. Jesen je pokucala na vrata i ne postoji mogućnost bijega od niskih temperatura. U tom je trenutku topla obuća poput čizama i gležnjača prijeko potrebna, a jedni od glavnih modnih protagonista ove sezone nesumnjivo su modeli visokih čizama do koljena, kojima vrve police high street trgovina

Čizme koje svojom dužinom sežu do koljena u aktualnoj sezoni ne odnose se isključivo na klasične, crne modele s debelom potpeticom, kakvih se ne bi posramila ni Rachel Green iz 'Prijatelja', a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori bogata ponuda istih na policama high street trgovina.

Bijeli i kremasti modeli s geometrijskom potpeticom, inačice kaubojske i vojne estetike, kao i 'zgužvani' modeli u maniri 80-ih, koji su posljednjih tjedana uvjerljivo vladali ulicama svjetskih metropola, samo su neke od trendovskih verzija visokih čizama do koljena koje će ove sezone dorasti svakom modnom zadatku što pred njih postavite.

Visoke čizme u stajlinzima street style zvijezda

Ponuda visokih čizama s polica high street trgovina