STAJLIŠ GLUMICA

Izazovnom haljinom Scarlett Johansson naglasila obline

06.11.2019 u 14:59

Bionic
Reading

Glumica Scarlett Johansson ovih dana ima puno posla oko promocije svog novog filma 'Marriage Story' koji će se pojaviti na Netflixu početkom prosinca

Lijepa Scarlett koju ćemo iduće godine vidjeti u ekranizaciji Marvelovog stripa 'Crna udovica', prošetala je crvenim tepihom u Los Angelesu u kombinaciji koja je sve ostavila bez daha.

Zgodna plavuša koju je zahvaljujući zaradi od 56 milijuna dolara u razdoblju od srpnja 2018. do lipnja 2019., Forbes proglasio najbolje plaćenom glumicom, ovih dana promovira novi film 'Marriage Story' redatelja Noaha Baumbacha.

Plavokosa glumica itekako zna dobro naglasiti svoje adute pa je očarala u još jednom seksi izdanju.

U zavodljivoj satenskoj haljini u kombinaciji bez namirnica s potpisom Louisa Vuittona, lijepu Scarlett teško je bilo ne primijetiti na crvenom tepihu.

Haljina čiji je gornji dio krojen poput korzeta s ukrasnim trakama, a donji dio poput pencil suknje s malim rasporkom i kožnim detaljima bio je pun pogodak za lijepu glumicu koja u filmu 'Marriage Story' glumi mladu ženu koja prolazi kroz traumu razvoda.

  • +6
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP / Profimedia

Osim Scarlett, u ovom novom Netflixom filmu glume Laura Dern, Ray Liotta i Adam Driver.

Ovaj efektni look lijepa je glumica upotpunila srebrnim štiklama, ženstvenom punđom i detaljem koji je uvijek in - crvenim ružem.