NJEGOVANA ŽENA

Sve beauty tajne Jennifer Aniston: Lijepa glumica kune se u kreme od svega stotinjak kuna

05.11.2019 u 14:56

Bionic
Reading

U novom intervjuu za magazin Glamour Jennifer Aniston detaljno je ispričala kako njeguje kožu lica i tijela, što čini da joj kosa uvijek izgleda savršeno. Kazala je zašto nikada neće biti sijeda i iznenadila odabirom pristupačnih kremica kojima je vjerna od rane mladosti

Možda mnogi misle da je tajna njezine ljepote u skupocjenim svakodnevnim tretmanima i tome što su joj na dohvat ruke najbolji beauty stručnjaci svijeta, ali skromna glumica Jennifer Aniston zapravo ima vrlo jednostavne rituale koji su zaslužni za njezin dobar izgled u 50-ima.

Izvor: Wochit / Autor: tportal.hr

'Hidratacija i dovoljno sna su najbitniji. Bez spavanja vaše tijelo ne obnavlja stanice i ne odmara se, a ako se pak ne hidratizirate onda se sušite kao pršut. Nemojte zaboraviti na te dvije stvari', rekla je na samom početku Aniston te dodala da je njezina tajna i u tome što dnevno provede barem 15 minuta na suncu.Sunce joj kaže, daje energiju i vraća pozitivne misle.

Zvijezda serije 'Prijatelji' već je godinama sinonim za jednu od najzgodnijih glumica u Hollywoodu, a još od 90-ih svi se dive njezinoj frizuri te pokušavaju napraviti istu. Jennifer za svoju kosu kaže da je voli ravnu, ali da je s godinama ona postala kovrčava.

'Kad sam bila mala mama me natjerala da ošišam svoju dugu ravnu kosu. Tek tada shvatila sam da je moja kosa zapravo blago valovita. To me jako smetalo i trebala sam potpuno promijeniti brigu o njoj. Od tada svoju kosu volim ravnu', objašnjava slavna Amerikanka.

Na pitanje što misli o sijedoj kosi, Jennifer kaže da nema ništa protiv ako netko to voli, ali da je ona na sebi ne bi htjela vidjeti. Kada je u igri hidratacija kože, koju smatra najbitnijom uz san, 50-godišnjakinja kaže da je od tinejdžerskih dana vjerna istoj drogerijskoj kremi.

Riječ je o brendu Aveeno i njihovoj dnevnoj hidratantnoj kremi, koja ju nikada nije iznevjerila, a čija je cijena samo 17 američkih dolara (otprilike 110 kuna). Upravo Aniston punih je 13 godina bila zaštitno lice spomenutog brenda.

Uz hidrataciju kože lica, Jenn pazi i na to da su joj usne uvijek meke pa koristi balzam Dr. Hauschka.

'Iako ljepota ima svoj sat, mislim da je ljepota lijepa u bilo kojoj dobi. Smatram da današnje žene više brinu o sebi. Mnogo više saznajemo o svom unutarnjem zdravlju, a to se odražava i na naš vanjski izgled. Ne volim klišeje 'sjajno izgledaš za svoje godine', to je nešto što danas ne drži vodu', govori nadalje poznata ljepotica.

Kada je u pitanju njega noktiju, Aniston kaže da na sebi uglavnom voli vidjeti svjetlije nijanse laka za nokte, dok zimi rado bira bordo boju.

  • +9
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O stilu voli učiti od Francuskinja, kojima se divi zbog modne kulture ali i rituala ljepote kojima su vjerne već stoljećima.