MJESEČNI HOROSKOP

Izazovan mjesec za ljubavne odnose je pred Bikovima, Jarcima i Ribama, a Ovnovima donosi novčani dobitak

01.11.2018 u 18:13

Bionic
Reading

Poslovna zbivanja zaokupit će Bikove u toj mjeri da neće imati vremena misliti na ljubav, Jarci će se s partnerom boriti za nadmoć, a Ribe će imati velika ljubavna očekivanja koja neće biti lako ispuniti. Neočekivani novčani dobitak smiješi se Ovnovima

Osjećajni život Ovnova uvelike će ovisiti o njegovom ponašanju i sposobnosti prilagodbe. Ne budete li se lovili za svaku partnerovu krivu riječ ili postupak, izbjeći ćete većinu nepotrebnih svađa. Rad na sebi i svojoj edukaciji bit će isplativo ulaganje u budućnost. Neočekivani novčani dobitak smiješi vam se 9. studenog.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odnos Bikova s partnerom ispaštat će zbog zaokupiranosti s poslom, no nećete biti spremni preuzeti svoj dio odgovornosti za nastale probleme. Vodite računa o vremenu i planu rada jer ćete češće biti izloženi nepredviđenim promjenama ili novim poslovima. U razdoblju oko 29. studenog primit ćete zanimljivu ponudu za suradnjom.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Venerine vibracije naglasit će čežnju za ljubavlju i nježnosti kod Blizanaca. Očekivat ćete od partnera da unaprijed prepozna vaše želje i potrebe, no morate mu ponekad to i otvoreno reći. Vaši će interesi biti prilično raspršeni. Sve će vas zanimati, no lako ćete gubiti pažnju pa ćete ovog mjeseca započeti gomilu poslova i projekata koje nikad neće dovršiti.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovog će mjeseca vanjske okolnosti utjecati na odnos Rakova s partnerom. Utjecaj drugih ljudi, prvenstveno vaše obitelji i njihove primjedbe podsvjesno će vas uznemiriti i udaljiti od voljenog. Tražite li posao, ukazat će vam se prilika na koju dugo čekate. Budite otvoreni za nova iskustva i nemojte se ograničavati samo na poslove vezane za vašu struku. Dani oko 7. studenog pogodni su za igranje igara na sreću.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će se početi dopisivati s bivšim partnerom, što bi moglo dovesti do obnove odnosa. Smatrat ćete da vaša veza zaslužuje još jednu priliku. U danima oko 15. moguća je svađa s obitelji oko novca ili imovine. Prva polovica mjeseca bit će stresna, no dobra koncentracija olakšat će vam suočavanje s poslom. Nakon 23. ulazite u mnogo povoljnije poslovno razdoblje.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će biti privlačne, no prilazit će im pojedinci upitnih namjera. Tek ćete u danima oko 26. studenog doživjeti ljubavno ispunjenje. Imat ćete problema s koncentracijom pa ćete morati više puta provjeravati sve što radite. Nakon 17. pripremite se na neočekivane probleme u vidu kašnjenja, zastoja i odgoda, a moguć je i kvar službenog laptopa.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako će Vage biti magnet za suprotni spol, nećete se lako upuštati u flert. Retrogradna Venera u vašem znaku bit će odgovorna za štit koji ćete podići u nastojanju da se zaštitite od loših iskustava. Do izražaja će doći vaša prilagodljivost, snalažljivost i spretnost. Često ćete morati u isto vrijeme komunicirati s nekoliko ljudi ili obavljati dva različita posla. Dokažete li se, za to ćete biti nagrađeni.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U nedavno prekinutim vezama Škorpiona moglo bi doći do pomirenja. Bivši partner uvjerit će vas da se promijenio pa ćete mu pružiti još jednu šansu. Prva polovica mjeseca pogodna je za traženje posla i sve aktivnosti vezane za trgovinu i marketing. Nakon 17. planetarni utjecaji donijet će smetnje u novčanom prometu. Moglo bi doći do kašnjenja plaće ili honorara, a neki od vas zaboravit će podmiriti račun.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima neće nedostajati poziva na druženje. Koliko god bili umorni, nemojte ih odbijati. Večernji izlasci vratit će vam osmijeh na lice i iznjedriti novu simpatiju. Osjetit ćete želju za aktivnijim sudjelovanjem na sastancima i u poslovanju firme, a vaše će ideje biti impresivne. U razdoblju nakon 17. retrogradno kretanje Merkura vašim znakom donosi smetnje u komunikaciji, zastoje, kašnjenja i gubitak vrijednih predmeta.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ljubavne veze Jarčeva uvući će se nemir, a u trenucima krize posezat čćete za pokušajima manipulacije. 25. i 26. studenog pripazite što govorite i ne donosite odluke o budućnosti vaše veze. Očekuju vas novi profesionalni izazovi koji bi mogli usmjeriti vašu karijeru u novom pravcu. Proširit ćete svoja poslovna poznanstva i više se kretati među utjecajnim ljudima čija će podrška biti ključna za vaš uspjeh.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će znati kako pridobiti naklonost okoline pa će mjesec obilježiti novi kontakti i poznanstva. Ako je vaša veza u krizi, zajedničko putovanje u dane oko 23. studenog pomoći će vam da riješite probleme i rasplamsate vatru. Prva polovica studenog bit će prilično naporna. Imat ćete velike apetite, no vaše sposobnosti neće biti u skladu s vašim očekivanjima.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Velika ljubavna očekivanja Riba neće biti lako ispuniti. Partner će imati osjećaj kao da je stalno na nekom testu pa se neće moći opustiti. U danima oko 26. studenog dobit ćete priliku riješiti razmirice. Mogli biste precijeniti svoje mogućnosti i prihvatiti zaduženja koja će vas preopteretiti. Iako je dobro da ste otvoreni za izazove, morate ipak biti racionalniji kada je riječ o poslu.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u studenom, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia