GUBITAK SAMOKONTROLE

Vladavina Škorpiona odisat će naglošću i agresivnošću, a najgore će proći Vodenjaci i Lavovi

28.10.2018 u 07:55

Bionic
Reading

Sunce je ušlo u znak Škorpiona 23. listopada u 13 sati i 24 minute, a kroz taj dio zodijaka prolazit će do 22. studenog

Škorpion je vodeni znak dubokih i snažnih emocija pa ga često simbolički prikazuju kao rijeku ponornicu. Izbjegava površne odnose i uvijek pokušava prodrijeti u suštinu stvari. Tajanstven je i snažan, ima čvrste stavove i velik utjecaj na druge, a to mu daje čarobnu privlačnost.

Za vrijeme vladavine Škorpiona jača potreba za promatranjem vlastite svijesti, prepoznavanjem potisnutih osjećaja, otkrivanjem tajni i istraživanjem neopipljivog. Strasti postaju snažnije, a emotivni odnosi dublji. Upravo će mračnija i agresivnija strana Škorpiona do 7. studenog stvarati napeto ozračje za sve znakove.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samokontrola će biti smanjena, a mogućnost naglih i burnih poteza vrlo velika. Nakon toga će atmosfera postati nešto opuštenija i vedrija, iako ne i sasvim pitoma.

Tko će proći najbolje?

U takvim astrološkim okolnostima najbolje će se snalaziti Rakovi, Ribe i Škorpioni. Spretno će iskoristiti priliku za zavođenje i ostvarenje svojih ljubavnih želja, ali će svoje uspjehe zadržavati u tajnosti. Jarci će proširiti krug prijatelja i uživati u bogatom društvenom životu jer će napokon susretati ljude koji su snažni, zanimljivi i dovoljno izazovni da im zadrže pažnju.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi i Djevice bolno će se opraštati od ljubavnih iluzija, ali će njihove rane brzo zacijeliti. Vodenjaci i Lavovi, kojima ovo nije najsretnije vrijeme u godini, proživljavat će izazovne trenutke u obiteljskim odnosima ili u poslovnom okruženju.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi znakovi lakše će se nositi s poteškoćama u ovom razdoblju ako ne dozvole da ih obuzmu ljubomora, mržnja, osvetoljubivost i zavist.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia