OVERSIZED MODEL

Ispod hit jakne koja je zaludila modni svijet Anita Dujić Broadfoot 'sakrila' sve veći trudnički trbuščić

16.02.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Do rođenja drugog djeteta za bivšu manekenku i dizajnericu nakita Anitu Dujić Broadfoot ostalo je još malo. Kako je otkrila na svom Instagram profilu, trenutno je u 32. tjednu trudnoće, trbuščić je sve veći, kao i uzbuđenje zbog nove prinove, a lijepa trudnica na slatkim je mukama i kada je riječ o odijevanju

Osim što, zbog trudnoće, 'jede za dvoje', bivša manekenka i dizajnerica nakita zbog sve većeg trudničkog trbuščića morala je pronaći i prikladnu odjeću 'za dvoje'. Anita Dujić Broadfoot u 32. je tjednu trudnoće, a prinovi se najviše veseli uskoro velika seka Lily, prvo dijete Anite i Duncana Broadfoota.

Zbog niskih temperatura Anita se našla i u malom problemu - što odjenuti, a da ju ne smeta i ne steže. I dok ljetne trudnice nemaju pretjeranih problema oko odijevanja, zimskima je to malo teže, jer praktički moraju ili kupovati novu garderobu ili 'posuđivati' iz ormara svoje polovice.

No, bivša manekenka s time nema problem, jer je zahvaljujući tome što je u modi već godinama i dobro prati koji su trendovi i što se nosi, mogla prilagoditi svoju odjeću svom drugom stanju.

Tako joj se odličnom pokazala jakna koja je na modnu scenu stupila prije dvije godine i u potpunosti osvojila trendseterice. Riječ je o predimenzioniranom modelu prošivene jakne, u njezinom slučaju u tamnosmeđoj nijansi, koja je zaludila sve do te mjere da se rasproda čim se pojavi u dućanu.

  • +2
Anita Dujić Broadfoot Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Ovaj model jakne bio je toliko popularan da ga je bilo nemoguće izbjeći, pa čak i ako vam je moda tek sporedna stavka u životu, zelenu prošivenu jaknu naglašenog oversized kroja morali se primijetiti.

Dizajn nadahnut tradicionalnim podstavljenim vojnim jaknama, osim u prepoznatljivo maslinastoj boji, dolazi u elegantnim nijansama kaki, crne, smeđe i bijele. Ovaj pravi statement komad u ormaru u stvari je modernija, više cool verzija vječne i pouzdane zimske puferice.

  • +8
Prošivene jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Da je jakna nosiva uistinu u svim prigodama, pokazala je Anita svojom kombinacijom - crna dolčevita i tajice, visoko podignute bijele čarape i provjereni par toplih UGG čizama u sivoj nijansi pokazali su se savršenim odabirom za jednu trudnicu.