VIRALNI HIT

Svi su ludi za ovom Zarinom jaknom: S polica je nestala brzinom svjetlosti, a jasno je i zašto

10.02.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Bomber jakne dominirat će proljetnom sezonom, a svjetske fashionistice već su pronašle idealan primjerak po pristupačnoj cijeni

Kapute i pernate jakne uskoro ćemo zamijeniti laganijim opcijama, a izbor brojnih dama u proljetnim mjesecima mogla bi biti dobra, stara bomber jakna.

Nakon što su u zimskim mjesecima dramatičnu verziju jakne bomber s potpisom brenda Loewe isfurale predvodnice trendova poput Hailey Bieber i Kendall Jenner, sasvim je jasno da ćemo ovu bomber jaknu i slične verzije u narednim mjesecima viđati posvuda.

Osim slavnih dama to su dale naslutiti i brojne ljubiteljice mode s Instagrama i TikToka, a koje posljednjih tjedana ne kriju opsesiju ovim modelom bomberice s potpisom španjolske Zare.

Po znatno pristupačnijoj cijeni od modela brenda Loewe, Zarina bomber jakna predimenzioniranog kroja stiže s XXL džepovima i novi je viralni komad na društvenim mrežama. Samo pod hashtagom #zarabomberjacket, ova jakna ima više od 8 milijuna pregleda na TikToku i to s dobrim razlogom.

Nošena uz kombinaciju traperica i tenisica ili duge satenske suknje i kaubojskih čizama, ova jakna s lakoćom se prilagođava različitim stilovima a, osim na TikToku, jednako dominira i na Instagramu.

Ova nova hit jakna iz Zare, osim u sivoj, stiže u bež i zelenoj varijanti, no ljubiteljice online šopinga morat će se malo strpiti jer ih trenutno nema na zalihama na stranicama brenda, što također dovoljno govori o poželjnosti ovog modela u svijetu modnih ovisnica.

  • +8
Prošivene jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije