CÉLINE NA MUKAMA

Ima kolekciju od čak 10.000 cipela: Slavna pjevačica zbog svoje modne opsesije u velikim problemima

22.05.2019 u 14:29

Bionic
Reading

Celine Dion, slavna kanadska glazbenica koja je osvojila svijet svojim glasom, ne krije da voli modu, a njezina najveća slabost su cipele

Pjevačica moćnog glasa i osebujnog modnog stila otkrila je kako ne može odoljeti lijepim cipelama te stalno obnavlja svoju kolekciju.

Čini se da je 51-godišnja Celine uspjela nadmašiti suprugu filipinskog diktatora Ferdinanda Marcosa koji je vladao između 1965. i 1986. čija je ekscentrična supruga Imelda ostala zapamćena po kolekciji od oko 3000 cipela.

  • +19
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Celine je dosad tako skupila impresivnu kolekciju od čak 10 tisuća cipela!

Pjevačica je gostovala u showu Jamesa Cordena gdje je otkrila kako kako se brojka cipela u njezinoj kolekciji približila nevjerojatnoj brojci oko 10 tisuća.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kanađanka se požalila kako joj ta modna opsesija postala veliki problem pa je morala unajmiti nekoliko skladišta u Las Vegasu kako bi ih sve smjestila.

  • +9
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zvuči luckasto, ali ja se teško odvajam od stvari pa sad imam problem kako smjestiti sve cipele. Zato moram kupovati nova skladišta', kaže Celine Dion koja je 1988. pobijedila na Eurosongu kao predstavnica Švicarske.

U svojem domu na Floridi imala je čak ogromno skladište kojim je upravljalo računalo, no kako se nikad ne rješava starih cipela morala je potražiti nova skladišta pa je unajmila nekoliko praznih u Las Vegasu smještivši tamo svoje ljubimice.