ZVIJEZDA U PARIZU

Živi drugu mladost: Slavna Celine Dion ponovno u centru pozornosti

23.01.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Nakon što smo ju prošle godine imali priliku vidjeti u posve netipičnim izdanjima u francuskoj prijestolnici mode, glazbena diva Celine Dion ponovno se vratila na mjesto zločina svojom pojavom uveličavši novo izdanje pariškog tjedna mode

Vlasnica bezvremenskog hita 'My Heart Will Go On' već nekoliko dana boravi u Parizu gdje iz prvih redova prati nove kolekcije renominarnih dizajnerskih imena. U društvu 34- godišnjeg plesača i navodnog dečka Pepea Munoza, slavna kanadska pjevačica uočena je u odlasku na reviju dizajnera Ronalda Van Der Kempa.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prošle godine zahvaljujući slavnom stilistu Lawu Roachu, Celine Dion punila je medijske stupce svojim netipičnim a istovremeno hrabrim izdanjima u Parizu koji su u većini slučajeva bili na rubu modne katastrofe.

DRASTIČNA PROMJENA

Glazbena diva priredila nezapamćen modni cirkus

Pogledaj galeriju

Novim izdanjem u Parizu Celine se ovoga puta odlučila poigrati sa zlatnom i srebrnom bojom u maniri 80-ih godina. Mladenačko izdanje kreirala je dramatičnim srebrnim odijelom s detaljem naglašenih ramenima pritom istaknuvši dekolte, dok je cjelokupno izdanje obogatila upečatljivim zlatnim nakitom i torbicom koju je parirala s klasičnim salonkama zlatnog sjaja.

Iako od prošle godine negira ljubavnu vezu sa 16 godina mlađim plesačem Celine Dion, po svemu sudeći, svoju vezu više ne planira kriti od javnosti. Istoga dana na reviji dizajnera Alexandrea Vauthiera, Celine je javno izmjenjivala nježnosti s plesačem čime je dodatno uspjela potaknuti nagađanja o vezi.