KANADSKA DIVA

Celine Dion o kritikama na račun mršavog izgleda: 'Pustite me na miru'

31.01.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Po svemu sudeći, kanadsku glazbenu divu Celine Dion pretjerano ne diraju kritike na račun nikad tanje figure

Fotografije vlasnice hita 'My Heart Will Go On' tijekom boravka u francuskoj prijestolnici mode javnost nije dočekala pretjerano blagonaklono kritiziravši njezin mršavi izgled.

U nedavnom intervjuu za britanski tabloid The Sun, 50- godišnja Celine Dion potpuno se oglušila na kritike javnosti.

'Ne želim pričati o tome. Nemojte se truditi i fotografirati me', izjavila je Dion koja se zakoračivši u peto desetljeće života odlučila na veliki modni zaokret koji joj, kako sama kaže, pomaže da se osjeća atraktivnom.

  • +19
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ovo radim zbog sebe. Želim se osjećati osnaženom, lijepom, ženstvenom i seksi. Ako vam se sviđa moj izgled bit ću tu ako vam se ne sviđa pustite me na miru', izjavila je Dion.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U intervjuu za britanski tabloid The Sun Dion je progovorila o brojnim temama uključujući život u 50-oj, sinu koji će navršiti 18 godina i glasinama o vezi s mlađahnim plesačem s kojim već nekoliko dana u Parizu posjećuje modne revije renomiranih dizajnerskih imena.

Njezin suprug René Angélil, s kojim je provela 20 godina u braku, godine 2016. preminuo je od raka grla u 73. godini života, a njihova ljubav započela je nakon što je René počeo brinuti o njezinoj glazbenoj karijeri kada je bila tinejdžerica.

Celine Dion i Rene Angelil Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Paul Chiasson/Press Association/PIXSELL

Slavna pjevačica jednom je prilikom izjavila kako je njezin suprug jedini muškarac kojeg je ikad poljubila, a boravkom u Parizu u društvu plesača Pepea Munoza javnost je počela nagađati kako je upravo on nova ljubav kanadske glazbene dive.

Na račun glasina o vezi s 34- godišnjim plesačem, Celine Dion izjavila je kako su samo jako dobri prijatelji. 'Naravno da ćemo se zagrliti u javnosti i držati za ruke. Pepe je veliki džentlmen', priznaje Dion.