OVO JE PREZABAVNO

Met Gala postala predmet sprdnje: Serena Williams kao omlet sa šunkom, Celine Dion inspirirao stalak za sušenje tjestenine

07.05.2019 u 11:07

Bionic
Reading

Sve do ove godine Met Gala bila je zabava, a dobivanje pozivnice za nju smatralo se prestižnim. Kreacije su se stvarale mjesecima, a sve kako bi najpoznatije svjetske face zablistale pred stotinama okupljenih fotografa na crvenom tepihu. I ove godine većina njih bila je u centru pozornosti, ovoga puta zbog kreacija kojima se svijet ne može načuditi - Jared Leto hodao je s replikom svoje glave umjesto torbice, Serena Williams izgledala je kao veliki omlet, a sestre Jenner kao zle blizanke iz 'Pepeljuge'

Nakon što smo vidjeli sva izdanja s ovogodišnjeg crvenog tepiha prestižne zabave Met Gala, koju organizira jedna od najutjecajnijih žena u modnom svijetu - urednica Voguea Anna Wintour - jedino što možemo reći je li im ovakvo što bilo doista potrebno?!

Umjesto da pred stotinama okupljenih fotografa zablistaju u najboljim kreacijama, ove godine slavne osobe kao da su se natjecale koja će na sebe staviti veću glupost, zbog koje su u kratkom roku dobile i duhovite meme na društvenim mrežama.

Što napisati o Sereni Williams, jednoj od najboljih tenisačica svijeta, koja je ove godine povjerenje dala Versaceu, a koji je u njoj, očito, vidio veliki omlet sa sirom i šunkom? Ili Celine Dion, koja je na glavi imala nešto što je nalikovalo maslačku, dok je u srebrnoj haljini s resama izgledala kao stalak za sušenje tjestenine?

  • +48
Met Gala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ništa bolja nije bila ni Charli XCX, čija je žuta haljina neodoljivo nalikovala na spužvu za kupanje. Zendaya je pak, u haljini Tommyja Hilfigera, rekreirala Disneyjev klasik 'Pepeljugu', te je čak ostala bez staklene cipelice tijekom hodanja stepenicama, a njezin je pratitelj imao ulogu dobre vile s čarobnim štapićem iz kojeg se dimilo.

Uz nju savršeno su se u Versaceovim haljinama uklopile Kendall i Kylie Jenner, koje su bile poput ružnih i zlih Pepeljuginih polusestara, Anastazije i Drizelle, dok su ih neki usporedili s Jimom Carreyjem i Jeffom Danielsom u filmu 'Glup i gluplji'.

Cardi B u crvenoj haljini Thom Browne bila je zla Pepeljugina maćeha, a Lady Gaga u neonski ružičastoj kreaciji Brandon Maxwell podsjećala je na dobru vilu. Usporedbe s još jednim Disneyjevim klasikom, onim iz 'Ljepotice iz zvijeri', dogodio se kada je na crveni tepih stupila Katy Perry s lusterom na glavi, a kasnije se preodjenula u hamburger?!

Nekadašnji član One Direction Harry Styles zaprepastio je sve prozirnom košuljom, cipelama na potpeticu, naušnicom i nalakiranim noktima, a vjerojatno na prvom mjestu krajnjeg neukusa našao se Jared Leto jer je umjesto torbice u rukama nosio repliku svoje glave u stvarnoj veličini, koju je izradila modna kuća Gucci.