S PRESTIŽNIM POTPISOM

Ili ih volite ili prezirete: Ove tople čizme postale su novi predmet žudnje modnih ovisnica

07.12.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Udobne, mekane i luksuzne, čizme uočene prije nekoliko mjeseci na modnoj reviji Louis Vuittona već su se uspjele etablirati kao predmet žudnje brojnih dama na svjetskoj street style sceni

Prošloga listopada, u sklopu predstavljanja proljetno-ljetne kolekcije, belgijska pjevačica umjetničkog imena Louis and the Yakuza sa stilom je zatvorila modnu reviju Louis Vuittona noseći jedinstven model toplih čizama neobičnog dizajna, a koje su nedugo zatim postale predmetom žudnje brojnih zaljubljenica u modu.

Takozvane čizme Pillow, kao što im samo ime sugerira, svojim udobnim dizajnom podsjećaju na jastuk, pritom se ističući volumenom i prepoznatljivim detaljem logotipa Louis Vuittona istaknutog na vezicama i podstavi. Ove popularne čizme s lagano urezanim potplatom stvorene su od vodonepropusnog najlona i djeluju poput luksuzne inačice buci za najzimogroznije.

Nakon što su lansirane u prodaju u širokoj paleti boja ubrzo su postale jedna od najpopularnijih modnih investicija, ako je suditi po vojsci modnih ovisnica okupljenih na Instagramu.

U vremenima u kojima je udobnost odjevnih komada i obuće visoko na listi prioriteta brojnih modnih potrošača njihova popularnost nimalo ne čudi, a u prodaji se nalaze po cijeni od gotovo 6500 kuna.

  • +4
Combat čizme na gradskim ulicama Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia