KULTNI MODEL

Ni 48 godina kasnije ove tenisice ne gube na popularnosti, a nije im odoljela ni slavna oskarovka

26.11.2020 u 12:21

Bionic
Reading

Iako je ove godine uslijed pandemije koronavirusa uspjela potpuno nestati iz javnosti, slavna oskarovka Natalie Portman nije mogla proći nezapaženo dežurnim paparazzo fotografima u glavnom gradu Australije gdje ovih dana boravi sa suprugom Benjaminom i djecom

Poznatu 39-godišnju glumicu, kojoj je uloga u filmu 'Crni labud' donijela zlatni oskarovski kipić, ovih je dana ugledana u casual izdanju na ulicama Sidneyja uživajući u društvu svoje trogodišnje kćerkice Amalie.

Odjevena u crnu majicu s natpisom LADP i opušteni model traperica, Portman je svoju ležernu kombinaciju zaokružila prepoznatljivim, visokim modelom tenisica Blazer s potpisom brenda Nike.

Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: BGKA / Backgrid Australia / Profimedia

U bogatoj povijesti ovog američkog sportskog diva, model Blazer jedan je od najstarijih. Izvorno stvoren kao košarkaška obuća davne 1972. godine, poput kultnih starki, s godinama je postao iznimno popularan model za svakodnevno nošenje zahvaljujući svom jednostavnom, a istovremeno efektnom dizajnu.

Poput podjednako kultnih tenisica Air Force 1, Blazer model stiže u niskoj i visokoj varijanti, a s njihovim dizajnom proteklih su se godina pozabavili poznati streetwear brendovi poput Supremea, Off-Whitea i Stussyja podarivši im makeover te ih učinivši dodatno primamljivim kupcima diljem svijeta.