CRVENA ZA MOLITVU

Igra na sigurno: Jill Biden još se jednom okrenula klasici koja će očito biti njezin zaštitni znak

21.01.2021 u 22:21

Bionic
Reading

Točno dan nakon inauguracije za američkog predsjednika, prema tradiciji održava se molitva u Bijeloj kući, no ove je godine, zbog izvanrednog stanja, ona održana virtualno i uz poštivanje epidemioloških mjera. I ovoga se puta pozorno gledalo što su odjenule prva dama, kao i potpredsjednica

Svoju vitku figuru za tradicionalnu molitvu Jill Biden je istaknula u crvenoj haljini i pripadajućoj zaštitnoj maski za lice, dajući ovoga puta povjerenje američkom dizajneru Brandonu Maxwellu, čiji je kaput-haljinu i čizme nosila i Lady Gaga tijekom Bidenovog predizbornog skupa.

69-godišnja prva dama pridružila se svom suprugu, novoizabranom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, a uz njih su bili i njihova kći Ashley te unuci, baš kao i potpredsjednica Kamala Harris sa suprugom Dougom Emhoffom. Jill Biden nastavila je promovirati američke dizajnere, a crvena haljina koja prati liniju tijela te se lagano širi u posljednjem dijelu do ispod koljena i uz rukave do lakta, pristajala joj je kao salivena.

Uz to se savršeno uklopila duga biserna ogrlica, kao i nekoliko zlatnih narukvica, a ni ovoga puta nije odustala od omiljenih Jimmy Choo salonki nijanse nude s potpisom poznatog malezijskog dizajnera obuće Jimmyja Chooa. Spomenuti model salonki i dalje se nalazi u prodaji, a na stranicama poznatih modnih trgovina njihova cijena iznosi oko četiri tisuće kuna, a nosila ga je već i uoči same inauguracije, kada se pojavila u ljubičastoj kombinaciji.

  • +3
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: ALEX WONG / Getty images / Profimedia