PODRŠKA BIDENU

Lady Gaga plijenila elegancijom na predizbornom skupu, a svu je pažnju ukrala svojim odabirom čizmi

03.11.2020 u 10:10

Bionic
Reading

Poput brojnih kolega iz showbiz industrije, svjetska pop zvijezda Lady Gaga odlučila je podržati demokratskog kandidata Joe Bidena za predsjedničke izbore u SAD-u. Na jednom od posljednjih predizbornih skupova održanih u gradu Pittsburghu savezne države Pennsylvania, prošlogodišnja osvajačica zlatnog oskarovskog kipića tradicionalno je plijenila pažnju svojim modnim izdanjem

'Budimo realni, znate za koga sam glasala, no vjerujte mi i poslušajte me sada. Čak i ako se ne slažete sa mnom, vaš glas je i dalje bitan', izjavila je pop zvijezda u video isječku snimljenom za potrebe Bidenove predizborne kampanje odjevena u jedne od svojih najpamtljivijih odjevnih kombinacija, uključujući haljinu od mesa u kakvoj se 2010. godine pojavila na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards.

howto.vote Izvor: Društvene mreže / Autor: Lady Gaga

Izvan ekrana i u društvu demokratskog kandidata na američkim predsjedničkim izborima, 34- godišnja zvijezda obratila se glasačima okupljenima u Pittsburghu u naizgled skromnom izdanju – crnom odijelu skrojenom po mjeri, uz dodatak bluze pussy bow ovratnika i maske s natpisom 'Vote' ukrašenoj svjetlucajućim kristalima.

  • +2
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: JIM WATSON / AFP / Profimedia

Svoj pomaknuti modni stil, međutim, uspjela je istaknuti odabirom obuće u znaku vrtloglavo visokih čizmi s platforma petom, a tijekom nastupa na predizbornom skupu nakon Bidenova obraćanja američkim glasačima pojavila se u nekoliko upečatljivih izdanja.

Za jedan od mnogobrojnih stajlinga angažirala je svog bliskog prijatelja i poznatog modnog dizajnera Brandona Maxwella uskočivši u njegov traper model kaput- haljine s pripadajućim čizmama koja je predstavljena u sklopu njegove slavljeničke kolekcije.