vladavina riba

Idućih će tjedana Rak, Škorpion i Ribe napredovati, dok će Blizanci, Djevica i Strijelac biti napetiji

19.02.2023 u 07:41

Bionic
Reading

Sunce ulazi Ribe u subotu 18. veljače kasno navečer, donoseći svima prijeko potreban predah. Ribe su posljednji znak zodijaka i predstavljaju zaključke, konačnost i završetak

U ovom razdoblju, umjesto da većinu vremena radite, govorite i razmišljate, bit ćete blaži prema sebi i više nego dosad okrenuti brizi o svojim osjećajima. Održavat ćete prisniji kontakt s dubinom svoje duše i primati valove kreativne energije.

Sunčevo kretanje kroz romantične Ribe redovno daje priliku za usporavanje i razmišljanje o proteklih 365 dana. Bez obzira na vaš zodijački znak, do proljetnog ekvinocija 20. ožujka osvrtat ćete se na sve što se dogodilo u prošloj godini. Vrijeme je za prisjećanje, njegovanje lijepih uspomena i izvlačenje korisnih zaključaka iz loših iskustava. Neće biti čudno ako vam bivši prijatelj ili partner ponovno zakuca na vrata. Nećete ih automatski odbiti, nego razmisliti jesu li vrijedni vraćanja u vaš život.

  • +15
Rihanna je Riba, rođena 20. veljače 1988. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Budući da pripadaju vodenom elementu, Ribe slove kao vrlo emotivne. Ta se emotivnost sad prelijeva na pripadnike svih znakova, bilo da ste rezervirana Djevica ili razigrani Blizanci. Vaše srce trenutno govori glasnije od vašeg uma, tako da je ovo vrijeme nepovoljno za bilo kakav posao koji zahtijeva duboku koncentraciju ili smisao za red i organizaciju. Ova naglašena emocionalna vibra ujedno čini vladavinu Riba vrhunskim vremenom za romantiku, jer se svaka spona koja vas spaja s partnerom ili simpatijom sada čini posebnijom i značajnijom.

  • +7
Cindy Crawford je Riba, rođena 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iskoristite ovo doba i da uplovite u umjetničke vode i da slikate, pišete ili skladate. Izgledi da ćete pronaći ljubav ili stvoriti nešto na što ste ponosni trenutno su izvanredno visoki, pod uvjetom da dopustite srcu da vas vodi. Idućih će tjedana, do početka Ovna, vodeni znakovi Rak, Škorpion i Ribe napredovati, dok će Blizanci, Djevica i Strijelac biti napetiji i užurbaniji.