NAJBOLJE KOMBINACIJE

S kojim znakom Vodenjaci savršeno funkcioniraju, a tko im je najgori partner

12.02.2023 u 10:30

Bionic
Reading

Budući da je Vodenjak zračni znak, ključni su pojmovi za njegove veze zrak i vatra. Znakovi koji pripadaju tim elementima u prosjeku će se najbolje slagati s Vodenjacima, no mogući su sretni scenariji i sa znakovima drugih elemenata

Društvena i šarmantna Vaga će lako zagolicati Vodenjaka. Zajedno će se sjajno provoditi i nadopunjavati, ali bi problem mogao iskrsnuti postane li ona previše posesivna i sklona čestom zivkanju.

S Blizancima će brzo 'kliknuti' jer oboje traže jak mentalni poticaj i rado razmjenjuju mišljenja i novosti. Budući da su druželjubivi, odlično će se zabavljati u izlascima te uživati u upoznavanju mjesta i ljudi. U obje zračne veze partnerima sigurno neće biti dosadno pri intimnim kontaktima jer su svi umiješani vrlo maštoviti i željni novotarija. Moguće je ipak da će shvaćati seks više kao razonodu nego kao potpuno sjedinjavanje s partnerom.

U vezi Vodenjaka s Ovnom sigurno neće nedostajati strasti, no mogli bi se sukobiti oko svjetonazora. Ovan je isključiv i fokusiran na sebe sada i ovdje, a Vodenjak zagledan u vizije onoga što bi moglo biti. Uspiju li naći zajednički jezik i uskladiti to dvoje, mogu biti sjajni partneri. U postelji će biti živahno jer ni jedan ni drugi ne vole monotoniju. Najveći je rizik Ovnova eksplozivna ljubomora.

Oprez s krutim Bikom!

Sličan je slučaj i s Lavom koji će htjeti voditi glavnu riječ i pokušati sputati Vodenjaka, mada će seks biti sjajan. Uspiju li uskladiti svoje suprotnosti, pred njima je svijetla budućnost.

  • +25
Ashton Kutcher je Vodenjak, rođen je 7. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Sa Strijelcem će Vodenjak savršeno funkcionirati jer su jednako širokih pogleda i željni novih uzbuđenja i pustolovina u vanjskom svijetu i spavaćoj sobi. No, obostrana žudnja za raznovrsnošću može gurnuti jedno ili oboje prema novim ciljevima.

Kad je o posesivnosti riječ, dolazimo do vjerojatno najgoreg partnera za Vodenjaka - Bika. Dok je onaj prvi slobodouman, nekonvencionalan i ne voli da ga se sputava, potonji je kruti tradicionalist. Posesivnost i ljubomora dvije su osobine kojih se Vodenjak grozi, a monotonija u seksu i nesklonost eksperimentiranju, neće ga zadržati u vezi na duge staze. Sa Škorpionom mu u krevetu može biti uzbudljivo, no i s njim će ga zasmetati osjećaj da ga netko smatra vlasništvom i ograničava mu slobodu.

  • +10
Princeza Charlene je Vodenjak, rođena je 25. siječnja 1978. Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia