MLAĐAK U RAKU

Idealno je vrijeme za okretanje nove stranice, a to će najviše osjetiti Rakovi, Vage, Jarci i Ovnovi

14.07.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Mlad Mjesec u Raku potamnjet će noćno nebo 13. srpnja 2018. u 4:48. Njegov će utjecaj biti najjači na Rakove, Vage, Jarce i Ovnove s početka treće dekade, to jest na rođene pet dana prije i poslije trinaestog srpnja, listopada, siječnja i travnja. Utjecat će, međutim, i na ostatak zodijaka

Svaki mlađak označava početak novog ciklusa, vrijeme kad treba predahnuti i razmisliti što bismo željeli stvoriti, razviti ili provesti u djelo, nalik praznoj stranici papira na koju ispisujemo snove i planove.

Ovaj se faza odvija u znaku Raka, koji simbolizira obitelj, majčinstvo i odnos s majkom, dom, osjećaj sigurnosti i pripadnosti. Pod tim utjecajem odličan je trenutak da zavirimo u sebe i zapitamo se što bismo na tim područjima željeli ostvariti, što je to što nas čini nezadovoljnima i koje bismo promjene voljeli ishoditi.

Budući da se srpanjski mlađak podudara s djelomičnom pomrčinom Sunca, naglasak na životnim promjenama i razmatranju novih mogućnosti bit će još veći.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim navedenih područja, mogućnosti uključuju sve ostalo što nas dijeli od sreće i uspjeha, bio to ljubavni život, posao ili financije. Iako mnogi zaziru od promjena, one su tu kako bismo iz života otpustili sve što je loše za nas, a budući da će se i Sunce i Mjesec naći u opoziciji s Plutonom u Jarcu, to navodi na suočavanje sa strahovima i njihovo prevladavanje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osjećate li se u nekom odnosu ili situaciji podčinjeno, iskorišteno ili nezadovoljno, ovi nebeski događaji poručuju da je došao trenutak tome stati na kraj. Oslobodite se ljudi koji se s vama poigravaju ili vas iscrpljuju, osvijestite vlastite vrijednosti i krenite stazom uspjeha.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povoljan vjetar u leđa dobrodošlim promjenama daje i veliki zemljani trigon Urana, Venere i Saturna, koji obećavaju da će vam okretanje nove stranice donijeti stabilnost i dugoročne rezultate.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia