HOROSKOP I KARIJERA

Otkrijte koji su najbolji poslovi za osjećajne Rakove

07.07.2018 u 08:07

Bionic
Reading

Emocionalna ispunjenost i financijska sigurnost podjednako su vam važne. Vješti ste u upravljanju prihodima i rashodima, održavanju pogona, brizi za stabilnost i stvaranju ugodnog ozračja. Briga o drugima nije vam teret, nego zadovoljstvo. Predstavljamo vam zanimanja u skladu s vašom osobnošću

Nutricionist

Stalo vam je do vašeg i tuđeg zdravlja, a osobito vas zanima probava. Logično je stoga da se angažirate na unapređenju kvalitete života klijenata kroz izbor optimalnih namirnica. Također možete na tečajevima obrazovati druge o sastojcima hrane i njihovim učincima.

Ugostitelj

Rođeni u znaku Raka intuitivno prepoznaju želje svojih klijenata i sastavljaju ukusne i hranjive jelovnike. Ne samo da su spretni s hranom, nego imaju osobit talent za opremanje interijera. Toliko su nadareni za ugostiteljstvo da bi mogli postati slavni čak i usmenom predajom.

Vrtlar

Rođeni u znaku Raka u dobrim su odnosima s majkom Zemljom. Izuzetno im leži uzgajanje voća, povrća, mahunarki, cvijeća i ljekovitog bilja, kao i prodaja uzgojenog. Redovno provjeravajte natječaje na poljoprivrednim imanjima, parkovima i botaničkim vrtovima ili sami obrađujte obiteljski vrt.

Trgovac antikvitetima

Vi Rakovi volite prošlost i skupljanje vrijednih starina. Kad spojite te dvije ljubavi sa smislom za poslovanje, dobijete trgovinu antikvitetima! Time biste pružili uslugu otmjenoj klijenteli i usput zadovoljili svoje emocionalne potrebe.

Agent za nekretnine

Raku je vrlo važan pojam doma. Vašeg, ali i i tuđeg doma. Pomaganje obiteljima da pronađu udobno gnijezdo pruža vam veliko zadovoljstvo. Svojom oštrom percepcijom i vještinom slušanja skladno povezujete ljude s odgovarajućim mjestima i cijenama.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povjesničar

Vama je proučavanje prošlosti (prvo kroz bajke pa kroz školske udžbenike pa stručnu literaturu i muzeje) omiljena zanimacija. Zašto ne biste od toga napravili karijeru u knjižnici, arhivu ili znanstvenoj ustanovi?

Oceanograf

U blizini ili unutar vode osjećate se kao kod kuće. Silno želite doznati što više o biljkama, životinjama i organizmima koji obitavaju u podmorskom svijetu. Proučavanje biosfere, klimatskih promjena i njihovih utjecaja na mora i oceane dovodi vas do ekstaze!