SVIJETLE TOČKE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Ovo su osobine zbog kojih nas tako silno privlače Rakovi i Račice

08.07.2018 u 08:03

Bionic
Reading

Svi znakovi imaju svijetlih točaka zbog kojih su nam neodoljivi. Podsjetit ćemo vas čime su vas privukli Rakovi i Račice

Čovjekoljublje

Od svih zodijačkih znakova vi ste znak s najviše smisla za prijateljstvo. Iskreno i altruistički volite pomagati drugima, katkad ne očekujući ništa zauzvrat.

Prijatelji će se najčešće obraćati za savjet upravo vama, oslanjajući se na vaše razumijevanje ljudske ranjivosti i emocionalnih dimenzija životnih (ne)prilika.

Empatija

Dobro čitate druge ljude i prilagođavate se njihovim raspoloženjima. Obzirni ste i suosjećajni. Radujete se s onima koji su sretni i tješite tužne. Zadovoljstvo je biti vaš prijatelj, kolega, susjed ili rođak.

Stvaralački dar

Služite se stvaralačkim darom da biste estetski oplemenili svoje okruženje. Bilo da je riječ o uređenju doma, bilo proizvodnji umjetničkih djela i predmeta, vaša je kreativnost na djelu i drugi je primjećuju.

Pouzdanost

Vrlo ste lojalni u obiteljskim i ljubavnim odnosima. Partneru pružate osjećaj sigurnosti, a prijatelju čvrst oslonac u potrebi, tako da oni znaju da uvijek mogu računati na vas. Zbog toga će oni koji vas vole učiniti sve da vas zadrže pored sebe.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brižnost

Imate vrlo razvijen osjećaj za brigu o drugima i nezaustavljivu potrebu da od svog doma stvorite gnjezdašce udobnosti i sigurnosti. U svom domu skrbite za ukućane i tetošite goste navodeći ih na želju za povratkom u vaše okrilje.

Maštovitost

Posjedujete široku i razvijenu maštu, što vam omogućuje iznalaženje originalnih rješenja za svakodnevne poteškoće i uspješno vođenje pregovora i s najtvrđim partnerima ili sugovornicima.