modna klasičarka

Iako Jennifer Aniston ne prati trendove, njezin stil nikad nije bio poželjniji, a najbolji dokaz su ove sandale

24.03.2023 u 16:03

Bionic
Reading

Slijepo praćenje trendova na modnoj sceni za zvijezda ‘Prijatelja’ prava je nepoznanica, no ovoga tjedna dokazala je da nije imuna na veliki trend sezone, kada govorimo o cipelama s potpeticom

Jennifer Aniston nikada nije pripadala skupini slavnih dama koje preferiraju nositi samo najpoželjnije komade trenutka. Njezin stil označava kombinacije komada diskretnih i laskavih dezena, u paleti neutralnih boja poput crne ili bež. Gotovo da se ne viđa u komadima s uzorkom ni onima upečatljivih boja, već njezine izdanja u svakoj prilici čine komadi minimalističkog dizajna koji uspješno odolijevaju nametnutim trendovima.

Ipak, u svojim klasičnim kombinacijama zvijezda ‘Prijatelja’ s vremena na vrijeme pribjegne nekim aktualnim trendovima, što je nanovo potvrdila ovoga tjedna na ulicama New Yorka.

Crni kaput stroge siluete nošen preko laskave verzije male crne haljine, Aniston je zaokružila minimalističkim modelom sandale na petu, s detaljem uskog remenčića oko gležnja. Ovaj kao i slični modeli ove sezone slove za jedan od ključnih trendova kada govorimo o visokim cipelama.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

U kolekcijama za novu sezonu proljeće/ljeto istaknuli su ih brojni renomirani brendovi poput fracuskog Jacquemusa i talijanskog Versacea, a već su dobile svoje cjenovno pristupačne verzije zahvaljujući popularnim high street brendovima poput španjolskog Manga.