ISTAKNULA FIGURU

Jennifer Aniston izgleda senzacionalno u najlaskavijoj verziji modnog klasika

22.03.2023 u 11:39

  • +3

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon Washingtona, gdje je ovih dana podržala filmskog kolegu Adama Sandlera, zvijezda ‘Prijatelja’ stigla je do New Yorka na čijim je ulicama dominirala u jednom od najlaskavijih modela haljina

Jednostavno i elegantno, riječi su kojima se najlakše može opisati modni stil Jennifer Aniston. Holivudska miljenica nije sklona eksperimentiranju s krpicama, crna je njezina omiljena bolja, kako za svečane tako i za casual izlaske, a navedeno je nanovo imala priliku potvrditi u New Yorku.

Nakon što je u Washingtonu sudjelovala na uručenju nagrade Mark Twain kolegi Adamu Sandleru, 54- godišnja glumica nastavila je s promocijom drugog nastavka Netflixovog filma ‘Murder Mystery’.

U spomenutom filmu Aniston ponovno glumi uz bok Sandleru, a u New Yorku s njegovom promocijom nastavila je gostujući u talk showu Jimmyja Fallona.

Prilikom odlaska u TV studio, Aniston je uočena u izlasku iz hotela Carlyle smještenom na Upper East Sideu na Manhattanu i stajlingu stvorenom od komada u omiljenoj, crnoj boji.

Njezinim izdanjem u New Yorku dominirala je male crna haljina, čiji se laskav efekt prvenstveno može zahvaliti nabranoj tkanini uz pomoć vezica.

Klasična verzija crnog kaputa uz sandale s crnim remenčićima, Aniston su pomogli kompletirati izdanje za gostovanje u popularnom talk showu.