GLAVNI HEJTER ZODIJAKA

Horoskopski Jarac mrzi zaista mnogo toga, a ovo najviše...

20.01.2019 u 08:11

Bionic
Reading

Jarci su staloženi, proračunati i odgovorni. Mrze sve što narušava njihove precizne planove te im ugrožava sigurnost i privatnost. A to znači da mrze mnogo toga. Ne smatraju se uzalud glavnim hejterima zodijaka (uz Škorpiona)

Neizvjesnost

Za sve u životu rezerviraju precizan vremenski okvir i žele da se sve odvija po planu jer se tako štite od stresne neizvjesnosti. Ozbiljno će ih naljutiti svatko tko je nepouzdan i netočan pa remeti njihove pažljivo pripremljene planove. Želite li zadržati pažnju i povjerenje Jarca, nemojte zakasniti na dogovoren susret ili obećati ono što ne možete ispuniti.

Izdaja

Teško stvaraju bliske odnose i još teže poklanjaju povjerenje. Ako samo naslute da im netko od prijatelja nije potpuno odan ili je izdao njihove tajne, doživjet će to kao neoprostiv prijestup. Ako jednom izgubite povjerenje koje su vam poklonili nakon dugog oklijevanja, nikada vam neće dati drugu priliku.

Rastrošnost

Odnos Jarca prema novcu je jedinstven, ali mu zbog nerazumijevanja ljudi često pripisuju škrtost. Prava je istina da Jarci mrze rastrošnost i uvijek pažljivo planiraju izdatke. Duboko su uvjereni da je to jedini ispravan odnos prema novcu pa će bez imalo nelagode oštro kritizirati tuđu neozbiljnost s novcem i drugom imovinom.

Vulgarnost

Iznimno cijene formalno ponašanje jer im to olakšava društvene kontakte i smanjuje izglede da se osjećaju nelagodno. Ako se u njihovoj blizini pronađe netko tko krši pravila pristojnog ponašanja, bit će jako razdraženi. Osjećaju animozitet prema ljudima koji izvode scene u javnosti, dramatiziraju te stvaraju gužvu i buku.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manjak privatnosti

Nerado govore o osobnom životu i osjećajima. Ne iznose svoje probleme nikome osim stručnoj osobi koja bi im mogla pomoći. Primijete li da drugi njuškaju po njihovoj privatnosti ili se o njima raspituju kod drugih, oštro će se pobuniti i pojačati mjere zaštite.