ASTRO PROFILI

Znaju kako se zabavlja: Ova četiri horoskopska znaka najveći su partijaneri zodijaka

06.01.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Neki znakovi naprosto žele zabavu, a drugi pronalaze uzbuđenje u provođenju lude noći u noćnom klubu s prijateljima. Neki vole riskirati i upuštati se u nevjerojatne poduhvate dok drugi ne znaju kontrolirati unos alkohola. Dakle - koji je od svih znakova najveći partijaner?

Blizanci

Blizanac ima najviše energije ako je okružen masom ljudi. Obožava zabavu i vrlo je društven. Osim toga, vrlo je ekstrovertiran i sposoban prići bilo kome za šankom. Njegova pričljivost i gestikuliranje čine ga zanimljivim, no ponekad može postati napastan. Nemojte se iznenaditi popije li previše ili se idući dan probudi mamuran. Pazite na njega i pobrinite se da ne učini nešto što će kasnije požaliti.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lav

Važan mu je ugled mjesta na kojemu se provodi da bi se sutradan mogao pohvaliti frendovima. Očekuje dobru zabavu od svakog izlaska pa će u jednoj noći posjetiti nekoliko lokacija da ga vidi što više ljudi. Najradije će započeti izlazak u restoranu pa se preseliti u klub koji pršti energijom i u kojem je usluga iznadprosječna, pri čemu njegove plesne vještine mogu doći do izražaja.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Voli slobodu koju donosi izlazak s prijateljima. Na zabavi će se vjerojatno svima predstaviti te zatim lunjati i čavrljati. Obožava iskušavati nove aktivnosti, plesne korake, stilove udvaranja i koktele pa na kraju izlaska postaje nekontroliran. Ako ste na zabavi sa Strijelcem, pratite ga budnim okom, inače biste ga do kraja večeri mogli izgubiti iz vida. Dajte mu prostora da se slobodno kreće i upoznaje ljude, ali se pobrinite da ne upadne u nevolju.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak

U prvi je mah sramežljiv, no kad se opusti - postaje energičan i poduzetan. Inicira akciju, usmjerava društvo i zauzima plesni podij u klubovima. Trebat će vremena da mu splasne entuzijazam, a u međuvremenu će neumorno konzumirati napitke. Ako ste bili na zabavi s Vodenjakom, pobrinite se da sigurno stigne kući i sutradan mu se javite da se dobro nasmijete prepričavajući priče o prethodnoj večeri.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia