PRIZEMLJITE SE!

U vladavini Jarca nema mjesta za sanjarenje, a razdoblje je najpogodnije za ove znakove

30.12.2018 u 08:11

Bionic
Reading

Sunce je ušlo u Jarca 21. prosinca u 23 sata i 23 minute, otvarajući vrata vladavini ovog krutog, proračunatog i nemaštovitog znaka. Trenutno se Jarac tek zahuktava, ali će dobiti puni zamah 5. siječnja kad se u njemu nađu Mjesec i Merkur, uz već prisutnog Saturna

Tog će se datuma dogoditi vrlo uzbudljiv mlad Mjesec u Saturnovoj blizini, što bi se u međunarodnim okvirima moglo podudariti s dramatičnom političkom krizom, oružanim napadom ili prirodnom katastrofom.

Zahvaljujući skupu planeta u Jarcu energije tog znaka bit će izuzetno jake, što će u pozitivnom smislu najviše značiti njegovim pripadnicima, Bikovima, Djevicama, Škorpionima i Ribama. Zemljanim i vodenim znakovima, s izuzetkom Raka, razdoblje od 5. do 20. siječnja bit će izuzetno povoljno na svim životnim poljima. Imat će velike ambicije, bit će u dobroj formi, a okolina će im pogodovati.

Od spomenutih znakova Jarci su ti koji si ne smiju priuštiti riskantnih poteza jer ih strogi Saturn i dalje nadzire. Najbolje će proći ako se budu držali rutine, napredovali malim koracima i pažljivo skrivali namjere. Čuvanje zauzetih pozicija pobjednička je taktika za Jarce ne samo u siječnju, nego do prosinca 2019.

S druge strane, Ovnovi, Vage i Rakovi imat će nešto manje energije, slabiji imunitet i lošije raspoloženje. Ljudi s kojima dolaze u kontakt imat će neobjašnjivu potrebu da im se suprotstavljaju ili ih izazivaju. No, teškoće Ovnova i Vaga neće biti ozbiljne jer ih cijelo vrijeme štiti Jupiter u Strijelcu. Najoprezniji moraju biti Rakovi, koji u siječnju neće imati značajniju planetarnu zaštitu.

Savjet za cijeli zodijak: realističnost i prizemljenost isplatit će vam se više nego sanjarenje i oslanjanje na intuiciju.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia