ADRIANA ĐURĐEVIĆ

Hit jesenska frizura: Djevojka Duje Ćaleta-Cara među prvima isfurala šiške koje obožavaju Francuskinje

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 21.09.2020 10:51
  • Objavljeno 21.09.2020 u 10:42
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram/Adriana Đurđević

Adriana Đurđević, lijepa djevojka Duje Ćaleta-Cara, našeg reprezentativca i člana Olympiquea iz Marseillea, redovito dobiva pohvale za svoje trendi modne kombinacije

Atraktivna brineta ima rastući broj pratitelja na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivna, a njezine objave začas skupe velik broj pohvala.

Zgodna Dubrovkinja, koja je itekako upućena u modne trendove, oduševila je svojim novim imidžom za koji je dobila samo pozitivne komentare.

Trendi wagsica pokazala je na Instagramu svoju novu cool frizuru osvježenu najpoželjnijim detaljem ove sezone - tzv. francuskim šiškama, dužim, stepenasto ošišanima i podijeljenima po sredini, a koje pristaju svakom licu.

'Divna', 'Ljepotica', začas su komplimentima obožavatelji zasuli Adrianu.

Tzv. zavjesa šiške ili, kako ih Amerikanci nazivaju - curtain fringe, među prvima je još 60-ih isfurala francuska modna ikona Brigitte Bardot, a sad su se vratile u velikom stilu te su veliki hit i na Instagramu i Tik Toku, na kojima je primjerice hashtag #curtainbangs već sakupio preko 60 milijuna videa.

Ovakav tip šiški je vrlo praktičan jer čim dosade mogu se maknuti s lica uz pomoć trendi špangica, rajfova ili traka za kosu, ove sezone popularnijih no ikada, a rado ih nose mnoge fashionistice poput Camile Cabello, Selene Gomez, Alexe Chung...