USPJEŠNA GODINA

Helena Šopar peti put u Marie Claireu

15.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon dvije naslovnice francuskog izdanja te editorijala u američkom i britanskom izdanju, Helena Šopar sada se pojavljuje i na naslovnici australskog Marie Clairea

Kada bismo morali odabrati jedan modni magazin koji je strelovito ubrzao karijeru Midikennove uzdanice Helene Šopar, to bi zasigurno bio Marie Claire. Za naslovnicu australskog Marie Clairea fotografirao ju je Kevin Sinclair, samozatajni američki fotograf u modnoj branši iznimno cijenjen kao stručnjak za test fotografije.

Osim mnogobrojnim editorijalima za Marie Claire, Sinclaire je potvrdio svoj talent kampanjom za luksuzni modni brand PH.

S obzirom na to da se 2008. lagano bliži kraju, može se zaključiti da je Helena imala jednu od najuspješnijih godina u dosadašnjoj karijeri. Svjetske kampanje za Exte i Aigner, editorijali za Vogue, Elle, Cosmopolitan, Marie Claire, Harper's Bazaar, L'Officiel, uspješna kampanja za domaći brand Urban Republic, sve su to više nego odlični pokazatelji da Helena zasluženo nosi titulu najtraženije hrvatske manekenke.