NA PARIŠKOM TJEDNU MODE

H&M otkrio novu modnu suradnju: Stiže kolekcija s potpisom Paca Rabannea

03.10.2023 u 10:00

  • +82

Pariško predstavljanje kolekcije 'Rabanne x H&M'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Victor Boyko

Bionic
Reading

U legendarnom pariškom noćnom kubu Silencio, švedski high street div H&M najavio je predstojeću modnu suradnju s brendom Paco Rabanne

Od 60-ih godina prošlog stoljeća, kada je dizajner Paco Rabanne predstavio prve kreacije, njegov istoimeni brend slovi za pionira na francuskoj modnoj sceni, a danas je jednako slavan i prepoznatljiv pod kreativnim vodstvom dizajnera Juliena Dossena.

Na zabavi organiziranoj u kultnom pariškom klubu, H&M najavio je skorašnje lansiranje kolekcije Rabanne x H&M koja će se sastojati od ženske, muške odjeće i modnih dodataka, kao i detalja za dom.

Zabava je počela intimnim nastupom talentirane švedske pop zvijezde Robyn koja je dala ton večeri. Proslavljena južnokorejska DJ-ica i producentica Peggy Gou rasplesala je goste, dok se američka pjevačica i glumica Cher glamurozno pojavila kao specijalni gost.

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham i Tina Kunakey nosili su ključne lookove iz energične kolekcije Rabanne X H&M.

'Rabanne je oduvijek bio živopisan brend, a ovaj party predstavlja pravo raspoloženje Rabanne H&M kolekcije. Nastojim da se ljudi osjećaju 'oslobođeno' kada nose našu odjeću, tako da je bilo sjajno vidjeti goste kako se zabavljaju i prihvćaju hedonistički duh kolekcije', izjavio je kreativni direktor brenda Rabanne, Julien Dossen.

'Gdje bolje otkriti kolekciju napravljenu za sve te trenutke na podiju nego u kultnom pariškom klubu? Bilo je zadovoljstvo otkriti suradnju s brendom Rabanne, u Parizu s našim gostima koji su otkrili potencijal ove svestrane kolekcije', riječi su Ann-Sofie Johansson, glavne dizajnerice ženske odjeće i kreativne savjetnice u H&M-u.

Kako je otkriveno zajednička kolekcija brenda Rabanne i H&M u prodaju će biti lansirana 9. studenog, u internetskoj trgovini i fizičkoj trgovini H&M-a na zagrebačkom Cvjetnom trgu.