INSPIRACIJA U MEDITERANU

H&M i Zara dobili konkurenciju: Omiljeni high street brend najavio lansiranje prve home kolekcije

18.01.2021 u 10:06

Bionic
Reading

Dolaskom nove kalendarske godine, omiljeni španjolski brend Mango svoj modni asortiman u narednim mjesecima obogatit će kolekcijom predmeta za uređenje doma

Poput švedskog diva H&M-a i brenda Zara iz španjolske grupacije Inditex, kojoj pripada i Mango, ovaj poznati high street brend odlučio je zaploviti svijetom interijera. Kako otkrivaju javnosti, u travnju ove godine lansirat će svoju prvu home kolekciju.

Prema izjavama predstavništva brenda, Mangova prva kolekcija predmeta za dom nadahnuta je mediteranskim načinom života, kulturom i prirodom.

Fokus kolekcije je na tekstilu za spavaću sobu, kupaonicu i dnevni boravak, a sastojat će se od posteljine, jastuka, deka, ručnika i ogrtača. U priopćenju za javnost, predstavništvo španjolskog brenda također je najavilo kako će ove jeseni lansirati kolekciju predmeta namijenjenim uređenju kuhinje i blagovaonice.

Najavljenu kolekciju predmeta, koja na police trgovina stiže u travnju, odlikuju suvremeni dizajn i neutralna paleta boja.

Prema riječima predstavništva Manga, njihova prva home kolekcija trebala bi 'imati održiva svojstva', a javnosti još nisu otkrili detalje o cijeni određenih predmeta iz nje. Kako se ističe, Mangova home kolekcija bit će dostupna u prodaji na web stranici brenda te u odabranim trgovinama diljem Europe.