TINA KATANIĆ:

'Graciozna sam i ženstvena pa me zato vole'

12.03.2010 u 10:38

Bionic
Reading

Manekenka i Bingo djevojka Tina Katanić, dugogodišnje zaštitno lice poznate slovenske marke donjeg rublja, svjesna je svog izgleda i kvaliteta i to nimalo ne skriva

Plavokosa Tina Katanić svoje je zavidne obline ponovno pokazala na reviji Lisce koja je uvijek iznova angažira za svoje revije, ali i kataloge i reklamne kampanje.

'Uvijek se smijem na pisti, hodam ponosno, graciozno i ženstveno pa me valjda u Lisci zbog toga vole. Tijekom revije pokušavam ostaviti jak dojam na gledatelje, a vjerujem da u tome i uspijevam', rekla je Tina za Jutarnji list.
Unatoč visokim tjelesnim standardima koje Lisca zahtijeva od manekenki za svoje angažmane, Tina priznaje da ne pazi pretjerano na svoju liniju.

'Ako me tijekom noći uhvati želja za hranom, ne pada mi na pamet ostati gladna. Neću pojesti burek ili nešto premasno, ali pojedem malo integralnog kruha ili dvopek. Volim slatko i ne odričem se čokolade zbog jednog grama, radije održavam kilažu i formu na druge načine. Primjerice, manje koristim automobil, a više pješačim, zbog čega se osjećam i zdravije', otkriva Tina.
Iako je njezino tijelo pred brojnim gledateljima bilo više otkriveno nego pokriveno, Tinu nikada nije bilo sram skinuti se za potrebe revije, a na Liscinoj su je reviji iz publike, među ostalima, bodrili i roditelji.

'Čitav program zaista je bio na višem nivou, pa mi ni u jednom trenutku nije bilo neugodno. Roditelji su mi pljeskali i čestitali nakon završetka, ponosni što imaju takvu kćer', pohvalila se Tina koja, osim na modnoj sceni, još uvijek radi i na HTV-u kao Bingo djevojka.