PRIJATELJSTVO ILI VEZA

Gordan Giriček bacio oko na bivšu suprugu Ivice Đuzela?

03.02.2011 u 10:04

Bionic
Reading

Na proslavi rođendana zagrebačkog kluba Gjuro 2 pojavili su se Gordan Giriček i Anita Kolovrat koji su uživali u druženju

Jučer je kultni zagrebački klub Gjuro 2 proslavio dvadeset i jednu godinu postojanja na zagrebačkoj sceni. Uz rođendansko slavlje, RNB Confusion tim predstavio je kompilaciju 'Hits Collection' hip-hop mogula Jay-Z-ja, a u dobroj atmosferi uživali su brojni hrvatski celebrityji: Iris Rajčić, Andrijana Dejanović, Gordan Giriček, Anita Kolovrat,Marija Husar, Mate Rončević i Hana Hadžiavdagić.

Profesionalni košarkaš Gordan Giriček, koji trenutno igra za turski Fenerbahče, opuštao se u društvu atraktivne Anite Kolovrat, bivše supruge urednika i voditelja HRT-a Ivice Đuzela. Pjevačica, umjetničkog imena Narany, šaputala je nešto zgodnom sportašu na uho, a činjenica da su se očito dobro zabavljali jedan s drugim u društvu  govori o početku novog bliskog prijateljstva.

Možda su razmjenjivali impresije o emotivnim poteškoćama, jer je bivša gospođa Đuzel u više navrata ponavljala da joj je razvod braka teško pao, a Giriček je bio dugo u centru pažnje prije nekoliko godina, kada je njegova brakorazvodna parnica s Natašom Gulan bila pomno secirana u medijima.