SINČIĆ JE NAJVEĆA RADOST

Goran i Ivana Višnjić u idiličnoj šetnji Zagrebom

05.10.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Najpoznatiji hrvatski glumac s američkom adresom sa suprugom i posvojenim sinom premijerno je prošetao Jelačić placom

Bračni par Višnjić u šetnji s posvojenim sinom Tinom? Ništa nova. Viđali smo već slike sretnog trojca s Beverly Hillsa, iz Hollywooda i s bjelosvjetskih plaža. Dakle, bila bi to kao samo još jedna u nizu slikovnica o Maji da se ne radi o njihovom prvom javnom pojavljivanju u gradu gdje se par upoznao i zaljubio.

Zbog pretrpanog poslovnog rasporeda i nakon skandala s izvanbračnom kćerkicom Višnjićevi su se tek sad okuražili prošetati Zagrebom. Odabrali su centar centra, glavni zagrebački trg i na sebe skrenuli pozornost slučajnih prolaznika. Nakon početne nevjerice, građani su sa simpatijama pogledavali na zvijezdu 'Hitne službe' i njegovu suprugu Ivanu, komentirajući kako maleni Tin nevjerojatno sliči majci. Imaju iste crte lica, svijetle oči i kosu boje meda, a ona, kao da je toga svjesna, razdragano je s dječarcem sjela u tramvaj i šetala Harmicom, sve pod budnim okom tate Gorana koji ga je svako malo podizao na ramena.

Kamo je sretna obitelj otišla nakon kraće šetnje, fotoreporteri nisu zabilježili, ali prolaznici koji su se tamo zatekli kažu kako su krenuli špicom u smjeru Varšavske. Bit će da su Višnjićevi troipolgodišnjem Tinu nakon Trga bana Jelačića otišli pokazati i spomenik velikom hrvatskom pjesniku Tinu Ujeviću, po kojemu je dobio ime.