PRAKTIČAN I KUL

Gležnjače s ovim detaljem opčinile su modne ovisnice, a jasno je i zašto

25.11.2022 u 13:11

Bionic
Reading

I ove hladne sezone police trgovine vrve mnoštvom modela gležnjača za svačiji ukus i stil. Posljednjih tjedana, ako je suditi po stajlinzima modnih ovisnica s Instagrama, modeli gležnjača s ovim praktičnim detaljem pokazale su se najpoželjnijim

Gležnjače su s razlogom omiljena topla obuća u hladnoj sezoni. S debelim potplatom, ne samo da su prikladne za sve vremenske uvjete, već idu i uz svaki look. Bilo uz cvjetnu haljinu ili tajice i hoodie, klasične gležnjače sjajan su stilski partner brojnim kombinacijama, a zahvaljujući praktičnom detalju patentnog zatvarača posebno su neodoljive.

  • +3
Čizme s patentnim zatvaračem Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tipične gležnjače poput chelsea modela ove sezone dobile su kul nadogradnju. Modne profesionalke sada najradije nose gležnjače s detaljem patentnog zatvarača, najčešće istaknutog po sredini obuće, kao stajliš zamjena za vezice.

Ovaj detalj ne samo da izgleda ekstra kul, već je i praktičan jer osigurava lakše uskakanje u ovu toplu obuću. Zašto su čizme s patentnim zatvaračem idealna alternativa omiljenim tenisicama? Jer ih je jednako lako stilizirati. Bilo uz tajice, uske traperice ili pletenu haljinu, modeli gležnjača s ovim praktičnim detaljem jednostavno idu uz sve, a u prilog navedenom dovoljno govore stajlinzi poznatih ljubiteljica mode s Instagrama.