TRENDOVSKI MODELI

Kada se temperatura vrti oko nule: Evo u koje se tople čizme sada najviše isplati investirati

22.11.2022 u 13:03

Bionic
Reading

Za modele toplih čizama karakteristično je to da imaju debeli potplat i izolacijski sloj presvučen nepropusnim materijalom, a iznutra su najčešće obložene vunom ili umjetnim krznom, a i prije službenog početka zimske sezone određeni modeli toplih čizama postali su iznimno popularni

Tople i udobne čizme koje uspješno odolijevaju nepovoljnim zimskim uvjetima oduvijek su isplativa investicija. I ove sezone brojni brendovi stavljaju nas pred slatke muke jer ponuda čizama, a posebice modela za snježne uvjete i temperature ispod nule, nikad nije bila bogatija.

Sudeći po stajlinzima ljubiteljica mode, na ova tri modela toplih čizmi sada se najviše isplati obratiti pozornost.

Čizme za snijeg

Nakon što su se prošlogodišnje zimske sezone u modu vratile na velika vrata, čizme za snijeg na čelu s legendarnim Moon Boot modelima i ovih zimskih mjeseci uživat će pet minuta slave.

Moon Boot čizme klasične dužine do koljena do danas slove za bestseler brenda. Godine 1969. dizajner Giancarlo Zanatta kreirao ih je inspiriran slijetanjem Apola 11 na Mjesec (otuda i naziv), a ove futurističke čizme ubrzo su postale nezaobilaznom obućom na skijalištima, a zatim i na gradskim ulicama.

Podstavljene čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uggsice

Usprkos tome što se veliki broj zaljubljenika u modu jedno vrijeme opirao trendu toplih i prije svega udobnih čizama kojima estetika nije na prvom mjestu, modni status uggsica više se ne mora dokazivati, posebice nakon brojnih dizajnerskih suradnji. U vremenima kada modnom scenom drmaju trendovi s početka milenija u kojima su doživjele vrhunac popularnosti, uggsice I slični modeli s podstavom od ovčjeg krzna danas su itekako poželjni.

Čizme na vezanje

Topli modeli čizmi s detaljem vezica veliki su trend sezone, a zahvaljujući njihovoj bogatoj ponudi, dolazak do idealnog modela nikada nije bio lakši.

Bilo da se odlučite za combat modele, stiliziranog križanca legendarnih martensica i gojzerica ili pak planinarske verzije s efektnim kukicama i uočljivim vezicama, s ovim zimskim modelima apsolutno ne možete pogriješiti.

  • +12
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo