IZBOR CIJENA I LOKACIJA

Gdje se nude najbolji novogodišnji provodi?

06.12.2013 u 16:27

Bionic
Reading

Doček Nove godine mnogima je posebna radost i najdraže zimsko slavlje kojim se ispraća sve što je bilo i dočekuje bolja i uspješnija budućnost. Hotelski novogodišnji aranžmani stoga uz bogate novogodišnje svečane večere često uključuju wellness pakete kako bi u Novu godinu ušli što veseliji i opušteniji

Gotovo svi novogodišnji paketi uključuju dva noćenja s doručcima i večerama, živu glazbu i zabavne programe te svečanu Silvestarsku večeru s biranim gastronomskim delicijama.

Istra i Kvarner

Za tek nešto više od 1.500 kuna po osobi Novu godinu možete dočekati u Opatiji, turističkom gradu nadomak Rijeke, s prekrasnim šetnicama uz more, uređenim parkovima i austrougarskim ljetnikovcima.

Za dvije noći s tri polupansiona i gala Silvestarskom večerom u hotelu Opatija treba izdvojiti 1.549 kuna po osobi.

Odlučite li se najluđu noć provesti u luksuznom Grand hotelu 4 opatijska cvijeta, uz čašu pjenušca i svečanu večeru na Silvestrovo, iznenadit će vas atraktivnom panoramskom vožnjom brodom uz prigodnu zdravicu i puno iznenađenja, sve za 1.849 kuna po osobi za dvije noći, odnosno tri dana. Ovo je jedna u nizu ponuda koja uključuje raskošni wellness koji u Opatiji nudi niz drugih luksuznih hotela kao što su Ambasador, Milenij, Adriatic, Bristol, Kristal i mnogi drugi.

Po sadržajima wellnessa poznati su i hoteli lanca Valamar koji su specijalne novogodišnje pakete ponudili u porečkim hotelima Riviera i Dijamant

Rivijera je proglašena najboljim boutique hotelom u Hrvatskoj, a nalazi se na samoj porečkoj rivi gdje će na Novu godinu nastupiti Tony Cetinski. Paket, uz bogatu novogodišnju večeru, s raznovrsnim gastro delicijama, uključuje i bocu kvalitetnog istarskog vina za dobrodošlicu u sobi, bogati bife doručak i večere uz glazbu.

Sličan je program i u Hotelu Dijamant gdje će se za novogodišnju gala večeru uz pjenušac i glazbu izvlačiti tombola.

Dalmacija i Dubrovnik

Bogati zabavno-edukativni program za djecu i odrasle sa sveobuhvatnom uslugom, Mediteranska večera, 'Wine evening', karaoke show, razgled Zadra uz pratnju vodiča, dalmatinski specijaliteti uz klape uživo te produženi doručak uz violine u live izvedbi, sve je to dio novogodišnjeg ugođaja koji nudi Falkensteiner Club Funimation Borik s četiri zvjezdice. Cijena pune usluge za dvije noći po osobi je 1.515 kuna.

Nešto više od 3.000 kuna je novogodišnji paket u Falkensteinerovom hotelu Iadera gdje će uz svečanu Silvestarsku večeru nastupati Nina Badrić. Program uključuje o tretmane u Spa centru od 6.000 četvornih metara, vinske degustacije i predavanja, kulinarsko putovanje kroz Dalmaciju s degustacijom autentičnih regionalnih proizvoda, gospodsko poslijepodne uz čokoladu i cigare te tretmane ljepote za dame. Svečana novogodišnja večera počinje sa šampanjcem i kamenicama, a nakon zalogajčića i predjela slijede hrvatski specijaliteti u četiri slijeda koji predstavlja različite regije i dijelove Hrvatske. Jutro poslije, nakon produljenog doručka slijede novogodišnje opuštajuće zabave i još jedna gourmet večera uz glazbu.

Romantičan predah uz mnogo wellness užitaka nudi i luksuzni Radisson Blu Resort Split, s najvećim topličkim centrom u tom gradu, uređenom u suradnji s poznatom francuskom stručnjakinjom za ljepotu Anne Semonin. Uz lijepe trenutke uz Dioklecijanovu palaču, Sv. Duju, Peristil ili Marjan za 2.100 kuna čekaju vas dva noćenja s doručkom za dvoje uz raskošnu novogodišnju buffet večeru s čašom pjenušca u ponoć i živom glazbom grupe Oranž.

I Dubrovnik je prepun novogodišnjih iznenađenja. Želite li se zabaviti uz grupu Colonia i klape na Stradunu, dva noćenja u hotelu Neptun možete dobiti već za 695 kuna po osobi.

Oko 1.500 kuna po osobi treba izdvojiti za dva noćenja s doručkom i gala silvestarsku bufet večeru u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik koji je, kao najbolji hotel u Hrvatskoj, dobio prestižnu nagradu World Travel Award.

Lud provod garantiraju i Dubrovački vrtovi sunca gdje novogodišnji paket s gala večerom uz nastup Maje Šuput stoji 2,360 kuna po osobi. Nakon najluđe noći, opustite se u najvećem Spa centru na dalmatinskoj obali, koji je osvojio brojne nagrade za svoj izgled i moderne wellness tretmane. Spa užici uključuju 18-metarski unutarnji bazen sa slapovima, jacuzzi, tapidarium, tradicionalnu saunu s ugljenom, parnu kupelj hammam, parnu sobu s aromaterapijom, solnu saunu, lifestyle tuševe te fitnes-centar.

Odmor na kontinentu

Za ljubitelje prirode i snježnog ugođaja, izuzetna je prilika doček Nove godine u Delnicama u hotelu Risnjak gdje za dvije noći po osobi, s uključenom silvestarskom večerom i degustacijom goranskih specijaliteta i slastica treba izdvojiti 1.349 kuna po osobi.

Ljubitelji zimskog ugođaja u Nacionalnom parku Plitvice za 1.590 kuna po osobi mogu provesti nezaboravnu Novu godinu u hotelu Jezero, s uključenom svečanom večerom i piknik-ručkom 1. siječnja.

Za sve koji vole 'domaću' kontinentalnu atmosferu uz korištenje wellness blagodati koje nudi Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici u ponudi je novogodišnji paket od dvije noći za 1.456 kuna po osobi s uključenom svečanom novogodišnjom večerom uz degustaciju gvirca i medenjaka.

U last minute akciji popust od 20 posto može se ostvariti u hotelu Spa Golfer u Sv. Martinu na Muri. Novogodišnji paket u toj ponudi stoji 1.599 kuna za dvije noći s uključenom novogodišnjom večerom, detoks programom u Svijetu sauna i neograničenim korištenjem svih bazena.