jedinstveno iskustvo

Funtastic Weekends: Jesen je vrijeme za nezaboravnu obiteljsku zabavu i dječji svijet iz mašte

07.09.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Ljeto nam lagano klizi kroz prste i jesen nam je već pred vratima, a svakodnevne obaveze zovu nas da se uključimo u gradsku vrevu i zaboravimo na ljetne radosti, ali to nije razlog za biti potišten. Baš jesen je vrijeme kad se Falkensteiner hoteli pretvaraju u jedinstven dječji svijet iz mašte!

Možete čak i birati kulisu ovog posebnog svijeta ispunjenog dječjim smijehom i trenucima za pamćenje. Bio vaš odabir živopisni grad Zadar ili uživanja u opuštenom ritmu otoka Krka, uz zabavni program Autumn Funtastic Weekends u Falkensteiner Club Funimation Borik, Falkensteiner Premium Camping Zadar i Falkensteiner Hotel Park Punat, nezaboravan jesenski obiteljski odmor je zagarantiran.

Priključite se najboljem dječjem zabavnom programu koji traje od 1. rujna do 29. listopada! Očekuje vas niz tematskih vikenda ispunjenih radionicama, predstavama i igrama koje će vaše mališane zaokupiti i razveseliti. Uz fantastičan dodatak - djeca do 12 godina borave besplatno! Na roditeljima je samo da odaberu preferirani tip Falkensteiner smještaja i vikend po želji, a baš svaki od ponuđenih programa kroz ova dva mjeseca zadivit će i zabaviti svako dijete! A s obzirom kako je mjesec listopad vrijeme kada Falky - omiljena dječja maskota slavi svoj rođendan, bit će organizirane i nezaboravne rođendanske proslave, a sva djeca imat će pristup virtualnom Falky Birthday Rallyju te dobiti poklon tijekom svog boravka!

FUNtastic Weekends | Falkensteiner Club Funimation Borik Izvor: Društvene mreže

Na 'Sea Adventure' vikendu, vaši mališani mogu otkriti čuda pomorskog svijeta. Pustite im mašti na volju dok kreću u uzbudljive morske ekspedicije. Ako vaša obitelj voli adrenalinsku zabavu, tu je 'Adventure' vikend. Pomaknite granice, pobijedite strahove i pri tom se odlično zabavite uz uzbudljivo Escape Room iskustvo i adrenalinski obiteljski kamp. Ujedinite cijelu obitelj tijekom 'Super Family' vikenda. Prigrlite zdrav život uz izazove nadahnute morem, intenzivna fitness natjecanja i učenje o zdravoj prehrani uz smijeh i zajednička iskustva.

Falkensteiner Club Funimation Borik Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svi ljubitelji crtića neka se pripreme za nezaboravan provod uz 'Cartoon' vikend. Uronite u svijet omiljenih likova i neprekidne animirane zabave. Pridružite se 'Scout-gaming' vikendu, uzbudljivom vikendu ispunjenom avanturom i zabavom. Uživajte u interaktivnim aktivnostima i igrama koje će testirati vaše izviđačke vještine i igračke sposobnosti. 'Bricks' vikend je ovdje da u vašoj djeci probudi ljubav prema kreativnosti i građenju. Pokažite svoje vještine i dopustite dječjoj mašti da poleti. Ovaj vikend raj je za sve LEGO® entuzijaste, mlađe i starije. I na kraju, na nezaboravnom 'Magic' vikendu provedite vikend sa slavnim mađioničarem Magicom Leonom i njegovim pomoćnikom, g. Monchinom. Zajedno izradite čarobne štapiće i krenite na putovanje u zadivljujući svijet magije. Naučite uzbudljive trikove i isprobajte Hocus Pocus eksperimente!

Falkensteiner Premium Camping Zadar Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svaki od tematskih vikenda donosi vam jedinstveno iskustvo, priliku za istraživanje dječjih strasti i stvaranje nezaboravnih uspomena. Ne propustite ove uzbudljive vikende pune zabave i smijeha. Pridružite se zabavnim dječjim programima u Falkensteiner Club Funimation Borik, Premium Camping Zadar ili Hotel Park Punat i iskoristite tople vikende rujna i listopada na najbolji način! Pobjegnite još na kratko od jesenske monotonije i uskočite u svijet beskrajne zabave i neodoljivo toplog vremena.

Falkensteiner Hotel Park Punat Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo