INSPIRACIJA SHARON TATE

Frizer Margot Robbie otkrio kako postići look u duhu 60-ih

07.06.2019 u 16:00

Bionic
Reading

Australska ljepotica i protagonistica novog Tarantinovog filma, Margot Robbie, zvijezda je novog, srpanjskog izdanja američkog izdanja magazina Vogue, a kako su nastala neka od njezinih nezaboravnih izdanja na crvenom tepihu, za modnu bibliju otkrio je njezin frizerski stilist Bryce Scarlett

Svjež i suvremeni izgled, no ne pretjerano boemski nešto su čemu Margot Robbie i njezin beauty tim teže kada je riječ o kreiranju izgleda za na crvenom tepihu.

'Uvijek želimo postići look koji će izgledati moderno i naginjati romantici, no nikad ne želimo biti previše doslovni i pritom se uvijek trudimo stvoriti dozu dramatičnosti', izjavljuje frizerski stilist Margot Robbie, Bryce Scarlett.

  • +10
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči premijere Tarantinova filma 'Once Upon A time In Hollywood' na ovogodišnjem izdanju filmskog festivala u Cannesu, beauty tim holivudske ljepotice ponajviše se inspirirao 60- im godinama i tragično preminulom glumicom Sharon Tate koju Margot utjelovljuje u nadolazećem Tarantinovom filmu.

'Željeli smo stvoriti taj duh i lakoću', ističe Scarlett koji je prilikom kreiranja frizure Margot Robbie za dnevnu promociju filma gravitirao prema onoj Sharon Tate s pletenicama koje uokviruju lice.

'Bijela, čipkasta Chanelova haljina na Margot je izgledala slatko i romantično, a pletenice su podarile taj neočekivani modni twist', objašnjava frizer.

Nakon što je olabavio pletenice, rezultirajuća tekstura kose poslužila je kao inspiracija za večernje izdanje usmjereno prema izgledu mokrih valova.

'Bio je to lijep dan za noćnu tranziciju. Dvije čipkaste, bijele haljine s potpisom Chanel učinili smo da izgledaju drugačije'.

Ključ stvaranja laganog, glamuroznog izgleda frizure za Margot Robbie, prema riječima njezinog frizerskog stilista, leži u prihvaćanju savršeno nedovršenih frizura u odnosu na klasične.