OBLINE U PRVOM PLANU

Fanovi u transu: Georgina Rodriguez golica maštu iz svog kreveta samo u donjem rublju

03.12.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon posljednje objave na Instagramu, Georgina Rodriguez ponovno je svoje fanove dovela do ludila. Odjevena samo u donje rublje lijepa Argentinka poželjela je svojim pratiteljima slatke snove

Zahvaljujući svom zaručniku i najpoželjnijem neženji Cristianu Ronaldu, Argentinka Georgina Rodriguez skupila je zavidnu vojsku fanova na društvenim mrežama. Samo na Instagramu 26-godišnju ljepoticu prati 22 milijuna obožavatelja s kojima redovito dijeli trenutke svog privatnog života.

Osim slave, veza s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice donijela joj je i brojne suradnje s brendovima pa lijepa Georgina danas itekako dobro zarađuje na račun svog manekenskog izgleda. Osim što je postala zaštitno lice brenda Yamamay, slavna Argentinka koja je Ronaldu rodila kćer Alanu Martinu redovito u džep posprema novce od reklama na Instagramu.

  • +9
Georgina Rodriguez za Yamamay Izvor: Profimedia / Autor: YAMAMAY / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedavno je izazvala opću pomutnju na Instagramu, objavivši golišavu fotografiju iz svog kreveta koja je mnogima zagolicala maštu. Lijepa crnka pozirala je u krevetu samo u seksi čipkastom bodiju u boji šampanjca s potpisom brenda PrettyLittleThing.

'Slatki snovi', poručila je svojim pratiteljima Georgina, koja je nedavno zajedno s Cristianom Ronaldom i ostatkom obitelji proslavila treći rođendan njihove kćerkice Alane Martine.

Vatrena Argentinka nedavno je na Instagramu objavila fotografiju u istom bodiju u sivoj boji, podsjetivši sve pratitelje na sniženja povodom Crnom petka.