BRIŽNA MAMA

Georgina Rodriguez svojom je posljednjom objavom sve iznenadila: S obožavateljima podijelila nikad viđenu fotografiju

13.11.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Prije tri godine na današnji dan zaručnica Cristiana Ronalda uputila se u rodilište te je na svijet donijela kćerkicu Alanu Martinu. Zgodna Argentinka podarila je tako poznatom nogometašu njihovo prvo zajedničko dijete, a sada se prisjetila tog radosnog trenutka

Nogometaš Cristiano Ronaldo ima troje djece koje su mu podarile surogat-majke, sina Cristiana Ronalda Juniora te blizance Evu i Mattea. Nakon toga dobio je kćerkicu Alanu Martinu s voljenom zaručnicom Georginom Rodriguez.

Toga puta slavni Portugalac bio je prisutan na porodu te je to za njega i partnericu bilo posebno iskustvo. Danas malena Alana Martina slavi treći rođendan, a njezina majka prisjetila se trenutka iz rodilišta koji je podijelila na društvenim mrežama.

Pokazala je nikad viđenu fotografiju nastalu nekoliko sati nakon poroda, kada su joj kćerkicu smjestili na njezin bolnički krevet.

Dok iscrpljena mama spava, tada tek rođena bebica uživa u njezinu naručju. Ova emotivna fotografija oduševila je vojsku od preko dva milijuna pratitelja na popularnoj društvenoj mreži.

Rođendan svoje najmlađe mezimice javno je obilježio i slavni nogometaš. Objavio je njezinu fotografiju iz automobila, na kojoj se vidi koliko je narasla.