BEZ POGOVORA

Evo što sve radi slavna pjevačica za savršenu liniju

18.04.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Život pod reflektorima i nije tako bajan, osobito ako je riječ o ženi. Svakog dana izgledati besprijekorno, nije ni najmanje lako, a to zna i latino diva Jennifer Lopez koja je svjesna toga da bez puno odricanja ne može biti u top formi

Koja je tajna nevjerojatnog izgleda Jennifer Lopez? Jako puno vježbe i prilično striktna dijeta koje se bez pogovora pridržava.

Njezini obroci nikada ne sadrže prerađenu hranu

Gotovo sve što Jennifer Lopez konzumira organskog je porijekla. Njezin tipični ručak uključuje lososa i salatu prepuna povrća. Brokula i paprika s vinskim octom omiljena su joj hrana te kelj s bučinim sjemenkama. Za večeru odabire proteine: 'Volim svinjetinu i piletinu, osobito na portorikanski način', rekla je svojedobno Lopez i dodala kako joj je uz to omiljeni prilog kvinoja ili pečeni krumpir.

The perfect turkey!! #daddysturkey #PuertoRicanThanksgiving #Thanksgiving #thankful

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Zdrave grickalice uvijek ima uza se

Budući da je pretrpana poslom - ima svoj show u Planet Hollywoodu u Las Vegasu, glumi u seriji 'Nijanse plave', a i članica je žirija u showu 'World of Dance' - Lopez zna da pri ruci uvijek mora imati neke grickalice kako ne bi ostala bez energije. 'Uvijek uza se imam zdrave grickalice, poput voća i povrća.'

I Ain't Gon Be Cooking All Day #AintYourMama on @applemusic, @spotify And @amazonmusic Now!

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Slabost joj je čokolada

Iako se trudi zdravo hraniti, nije imuna na male poroke. Zaista uživa u sladoledu s čokoladnim mrvicama ili keksima s komadićima čokolade.

Voli isprobavati nove vježbe

Kada je u Los Angelesu, pjevačica i glumica trenira s Tracy Anderson, trenericom koja je poznata po tome što je pomogla u postizanju vitke linije Gwyneth Paltrow, a New Yorku vježba s Davidom Kirschom. Sviđa joj se to što svatko od njih ima sasvim drugačiji pristup vježbanju. Kirsch je ljubitelj plankova, sklekova i boksa, a Anderson svoje klijente trenira uz pomoć malih utega kojima rade mnogobrojne vježbe za stražnjicu, bokove i trbušnjake.

#BeTheGirl #HappyFriday 💪🏼😘 @DavidKirsch #gettinitin

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Nema poroke

Jennifer Lopez uvijek rado ističe kako nema nikakve poroke - ne pije, ne puši i ne konzumira kofein. Povremeno se počasti kavom koja je uvijek beskofeinska.

Coffee talk at the #todayshow

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Tajna mladolika izgleda

Ono što je najzaslužnije za njezin mladolik izgled otkrila je za UsWeekly: 'Rijetko se izlažem suncu i nanosim puno kreme za sunčanje s faktorom.' Još jedan razlog lijepe kože je i taj što izbjegava kofein i alkohol.

Lets have a Picnic!!! #momlife #mamaandsontime #LOVE 📷: by Maximilian

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Hrana kojom umiruje glad

'Proteini su najvažniji. Zasite me dulje nego druga hrana.' Omiljeni su joj shakeovi njezina brenda Body Lab, koji sadrže borovnice, jogurt i med.