svadbena zvona

Nakon dva mjeseca veze Jennifer Lopez spremna je za četvrti brak

14.04.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Razvodom od Marca Anthonyja 2014. godine latino zvijezda odlučila je da se više neće udavati. Ipak, čini se da će se i to promijeniti u skoroj budućnosti. Jennifer Lopez i šest godina mlađa zvijezda američkog bejzbola Alex Rodriguez već naveliko govore o vjenčanju, a koliko je njihova odluka ozbiljna, svjedoči i to da su već upoznali obitelji

Iako su tek dva mjeseca u vezi, 47-godišnja latino pjevačica Jennifer Lopez i 41-godišnja zvijezda američkog bejzbola Alex Rodriguez već naveliko govore o vjenčanju. Kako donosi US Weekly, razgovori su itekako ozbiljni. 'Razgovarali su o zajedničkoj budućnosti i vjenčanje je samo pitanje vremena', otkrio je izvor blizak paru.

Da misle ozbiljno, pokazali su i time što su već upoznali jedno drugome obitelj. Rodriguez je snimljen prošlog tjedna u društvu njezine majke Gudalupe i sestre Lynde, a Jennifer je upoznala njegovu sestru, kao i djecu - 12-godišnju Natashu i osmogodišnju Ellu iz šestogodišnjeg braka s Cynthiom Scurtis.

Jennifer Lopez iza sebe ima tri braka. Od 1997. do 1998. bila je u braku s Ojanijem Noom, od 2001. do 2003. s Crisom Juddom, a punih deset godina, od 2004. do 2014. godine, provela je s pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance Maxa i Emmu.

'Nikada ne znaš kako će sve završiti kada se spoje dvije obitelji s malom djecom, no za sada je sve idilično', otkrio je izvor novinarima te dodao: 'Djeca provode puno vremena zajedno i svi se dobro slažu. Iako je Jennifer kazala da se više nikada neće udati, čini se da se to promijenilo. Rekla je da nikada prije nije bila u ovakvoj vezi i jako je sretna.'

#saturdayvibes

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)