svježa veza

Jennifer Lopez ljubi proslavljenog sportaša

09.03.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Jedna od najvećih pop diva današnjice Jennifer Lopez u vezi je sa zvijezdom američkog bejzbola Alexom Rodriguezom. Izvori bliski novopečenom paru potvrdili su za američke tabloide da su zajedno već nekoliko tjedana, a glumica je, kažu, jako uzbuđena

Zanosna glumica i pjevačica te šest godina mlađi sportaš izgledaju zaljubljeno, a mediji pišu i kako je 47-godišnja Jennifer Lopez jako sretna zbog nove veze.

On je već dulje vrijeme prisutan u životu njezine obitelji i djece, a stvar koja ju je najviše privukla kod njega je što je i sam otac.

Ready... #shadesofblue #sethmeyers #pressweek

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Alex 'A-Rod' Rodriguez poznat je kao veliki zavodnik i ženskaroš, no čini se kako pjevačici koja iza sebe ima nakon nekoliko propalih brakova i posljednju vezu s muzičarom Drakeom koja je završila i prije negoli je počela, to nimalo ne smeta.

Iako se šuškalo i o navodnom pomirenju s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem s kojim je u braku dobila blizance Maxa i Emmu, latino zvijezda prepustila se novoj ljubavi. 

Quick pit stop. #fuelinup

Objavu dijeli Alex Rodriguez (@arod)

Heroj MLB-a donedavno je bio u vezi s poduzetnicom Anne Wojcicki, bivšom suprugom jednog od osnivača Googlea Sergeya Brina, a veze s glumicama s holivudske A-liste nisu mu strane. Naime zabavljao se i s Kate Hudson te Cameron Diaz i Madonnom, a iz braka sa Cynthijom Scurtis ima dvije kćeri.