LJUBAVNA SREĆA

Jennifer Lopez više ne krije novog izabranika

03.04.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što se gotovo mjesec dana nagađalo o njihovoj ljubavnoj vezi zvijezda bejzbola Alex Rodriguez, gostujući u jednoj američkoj emisiji, nije mogao sakriti sreću te je potvrdio glasine da je u vezi s pjevačicom Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez tijekom prošlog tjedna čak su tri puta viđeni zajedno u javnosti te su time dali do znanja da se više nemaju namjeru skrivati od znatiželjnih pogleda. 

Bivši sportaš prije nekoliko dana u gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji na direktno pitanje ljubuje li s pjevačicom odgovorio je: 'Odlično se zabavljamo. Ona je nevjerojatna djevojka, jedna od najpametnijih osoba koje sam upoznao, a također odlična majka.'

Modno usklađeni, ovog vikenda lijepo su se provodili u New Yorku. Obilazili su ekskluzivne restorane i vidno nasmijani nisu krili dobro raspoloženje od fotoreportera koji su ih pratili u stopu. Alex je pritom pokazao i da je veliki gospodin te da zna kako tretirati damu - tijekom kišnog dana pridržavao joj je kišobran od auta do ulaza u restoran. 

Izgleda da se par više ne krije ni od svoje obitelji, pa su tako nedjelju proveli u društvu Alexove majke Guadalupe Rodriguez. Držeći se za ruke, šetali su ulicama New Yorka, grada u kojem su oboje odrastali te stekli veliku popularnost. 

Prije nego su službeno potvrdili svoju vezu, 47-godišnjakinja se s bivšim sportašem prije nekoliko tjedana provodila u Miamiju i na Bahamima, a izvor blizak zvijezdama rekao je tada novinarima kako oni definitivno vide svoju budućnost skupa. 

Nakon propalog braka s Marcom Anthonyjem, s kojim dobila blizance Maxa i Emmu, te posljednje veze s glazbenikom Drakeom, latino zvijezda Jennifer Lopez čini se sretnija nego ikada.