OPASNA MALA

Ella strastveno ljubila novog dečka na plesnom podiju

12.03.2010 u 09:38

Bionic
Reading

Ella Dvornik je prije nepunih mjesec dana viđena kako se u Boogaloou ljubi s mladićem za kojeg se pretpostavljalo da joj je dečko, no sada je nakon samo dvadesetak dana opet uhvaćena, ali s dugim dečkom kojeg je strasno ljubila na plesnom podiju

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana viđena na koncertu Tribute to Dino Dvornik u zagrebačkom klubu Boogaloo kako se naočigled svih ljubi s novim dečkom, Ella Dvornik je krenula u novi pohod. Očito joj dečko koji dolazi na koncerte u sakou i košulji te pije vodu (a ona pije pivu) ne odgovara, pa je pronašla novog 'ljubimca'.

Dvornikova je snimljena na koncertu grupe Sane u zagrebačkom Maraschinu s najnovijim dečkom. Par se strastveno ljubio na plesnom podiju ne obazirući se na bliceve fotoaparata. Možda je sada 19-godišnja Ella uistinu pronašla muškarca koji joj odgovara, pa ga nema zašto skrivati.

     

Zanimljivo je da je oba puta, i u Boogaloou i u Maraschinu, Ella došla u društvu majke Danijele Dvornik, kojoj je očito

normalno gledati kako joj se kćer baca po muškarcima usred noćnih klubova, gdje je bilo i predstavnika medija.

Ella je prije ovih avantura imala dugogodišnjeg dečka Denisa Mehmedovskog s kojim je prekinula na svoj rođendan u prosincu prošle godine. A malo prije toga također je uhvaćena kako se u noćnom klubu Sirup strastveno ljubi s Ivanom Mitrovićem koji jepoznatiji kao Mrkvica iz 'Big Borthera'.