najljepše uspomene

Ella Dvornik otkriva dva doživljaja s putovanja koja će zauvijek pamtiti

13.04.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Na mojim putovanjima se uvijek dogodi nešto što nismo planirali, što je često genijalno, ali zna biti i jako stresno. Većinom su to pozitivne i zabavne situacije, doživljaji zbog kojih svako svoje putovanje pamtim. Moji najluđi doživljaji s putovanja najčešće imaju veze s drugim ljudima

Bali me potpuno promijenio

Posjet Baliju me potpuno promijenio kao osobu. Nakon tog putovanja sam shvatila da su putovanja vrednija od svega. Indoneziju sam oduvijek htjela posjetiti i zaista sam bila neizmjerno sretna što ću imati prilike svu tu ljepotu doživjeti uživo. Bilo je jako vruće, skoro 40 stupnjeva, a vlažnost zraka skoro 50 posto. Ja vam ne mogu opisati koliko je Bali predivan. Toliko prirode i pozitivnosti nisam nigdje vidjela. Hotel u kojem smo odsjeli je bio mali, a sve je bilo savršeno. Svi djelatnici hotela su ujutro prije posla na plaži vježbali jogu. Pijesak je kao iz raja, a more toplo kao kupka. Hranila sam majmune bananama, dopustila im da se penju po meni, posjetili smo razne obitelji koje proizvode tkanine, namještaj i nakite.

Stanovnici tamo nisu bogati ljudi, ali zrače jednom nevjerojatnom pozitivnom energijom koja mi je dala naslutiti da su takvi zbog mjesta gdje žive. I ja bih bila sretna da se svako jutro mogu probuditi na tako lijepom mjestu. Sedam dana smo proveli tamo. Sedam najboljih dana. Bezbroj genijalnih doživljaja. Vratiti se doma nakon tog divnog iskustva čisti je mazohizam.

  • +3
Ella Dvornik Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tim ljudima je stalo samo do mira i obitelji. Ne zanima ih dizajnerska odjeća niti namještaj, oni žive da im bude dobro. Osjećala sam se nekako skromno među svima njima, kao da su mi dali neku drugu dimenziju u životu. Otkad sam se vratila, drugačije razmišljam.

Party u Brazilu

U Brazilu smo pak super uživali. Ispijali smo koktele na Copacabani dok se nisu svi kafići zatvorili. Nakon čega samo prošli pola grada da nađemo novo mjesto za zabavu. Činilo se kako smo napokon naišli na neko kul mjesto. Zaputili smo se unutra, a na samom ulazu šokirala nas je cijena ulaznice. Nije nam bilo jasno kako ulaz za jednu osobu može koštati 400 dolara?! Onda smo u nekom razgovoru i raspravljanju saznali da je to cijena za sat vremena. Znači, u klubu smijemo biti samo sat vremena?! Zakolutao je očima, rekao mi da odem i da razmislim malo, pa da se vratim… Trebalo mi je skoro 20 minuta da shvatim da je to bordel, da je sat vremena, sat vremena za druženje s damama. Nakon ove zanimljive epizode okrenuli smo se i otišli kući praveći se da se ovo nismo doživjeli.