NEVOLJE U RAJU

Ella Dvornik o velikom preokretu u svojoj vezi

15.02.2017 u 06:52

Bionic
Reading

Najnoviji blog na svojoj stranici 'I am Ella' Ella Dvornik posvetila je svom zaručniku, britanskom biznismenu Charlesu Pearceu s kojim ubuduće, kaže, neće više tako često putovati. Iako Charlesov posao ne iziskuje da cijelo vrijeme bude u svojoj firmi, kao direktor jedne londonske kompanije može se prilagoditi Ellinu ritmu života blogerice putnice, a takav stil života ne može potrajati vječno, priznaje Ella. Zaključila je da Charlesovim izostankom ta priča gubi smisao

Ella Dvornik svom zaručniku Charlesu Pearceu zasigurno jednim dijelom može zahvaliti na ideji, savjetima i pomoći u misiji da postane uspješna travel blogerica, i to ona koju nagrade za taj posao ne zaobilaze. No kako je sama priznala u svom posljednjem postu, došlo je do promjena koje, nada se Ella, neće utjecati na njezinu profesiju i ljubavnu vezu.

Naime, zajednička putovanja diljem svijeta uspijevali su uskladiti s Charlesovim poslom posljednje dvije godine, no trenutačno to nije moguće. Pearce je kao vlasnik tvrtke u Londonu odlučio više vremena provoditi u svom uredu i biti više na raspolaganju zaposlenicima, zbog čega je Ella primorana donijeti neke nove odluke u svom životu. Onu da putuje svijetom bez Charlesa koji je najbolje poznaje, s kojim se najbolje razumije i bez kojeg putovanja nisu zabavna i čarobna, ne želi prihvatiti kao realnu. Njezin posao iziskuje stalna putovanja, priznala je, ali ne i Charlesov.

'Da želim, mogla bih svaki dan 2017. provesti na putovanju, imam puno ponuda. No ne mogu putovati sama. Charles je moja google mapa, moj podsjetnik, moj vodič, vozač, motivator, moje svjetlo u tunelu, podrška, vitez u zlatnom oklopu, razlog zbog kojeg se budim ujutro i pišem sve ove postove na društvenim mrežama. Bez njega sva putovanja nemaju smisla ako ne možemo zajedno uživati u avanturi', priznala je Ella koja prvi put treba odijeliti posao i privatni život. No zasad ne zna kako, jer su dosad bili lijepo usklađeni.

Love ❤️❤️ @charles_pearce

A post shared by www.iamella.com, Елла Дворник (@elladvornik) on

❤️

A post shared by www.iamella.com, Елла Дворник (@elladvornik) on