LIJEPA USPOMENA

Ella Dvornik objavila dirljivu fotografiju s tatom Dinom

06.04.2017 u 09:50

Bionic
Reading

Ella Dvornik često na društvenim mrežama objavljuje uspomene na svoga oca. Fotografije s legendarnim i neprežaljenim kraljem popa Dinom Dvornikom uvijek raznježe njezine obožavatelje, a tako je bilo i sa zadnjom za koju je fanove zamolila da je opišu

Većinom duhovitim rečenicama Ellini obožavatelji dali su opis fotografije na kojoj sjedi na dvosjedu s tatom Dinom koji joj očito nešto objašnjava dok se ona smješka i gleda u pod.

'On drži prodike, a tebi na jedno uđe, a na drugo istrči! Da je ga još jednom čut! Ala šta bi lipo bilo!', 'Ljubav, sreća, zadovoljstvo... neopisiva veza između oca i kćeri', 'Znaš... onaj dan kada si se rodila mi bio najbolji i najsretniji dan u životu', bili su samo neki od maštovitih komentara.

'Ne dižem ga u nebesa. Meni je on bio kao i svaki roditelj kad si u pubertetu. Postojali su trenuci kada ga nisam shvaćala. Puštao bi jednu te istu pjesmu na repeat po 10 dana dok nam svima ne bi pozlilo. I nervirao me kao što svaki roditelj zna nervirati svoje dijete. Međutim, u nekim trenucima iz njega su izlazile nevjerojatne rečenice, čudesne misli - stvari koje nitko ne bi mogao izreći ako nije prošao kroz trnje i sjekire i bodljikavu žicu', napisala je Ella o tati Dinu ranije za Jutarnji list.